Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Νίκησε Απόλλων και προβλήματα (Ατρόμητος-Μακρυχώρι 1-0)

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα στο γήπεδό του ο Ατρόμητος με σκορ 1-0 επι του Απόλλων Μακρυχωρίου στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας.


Η ομάδα του Φώτη Στάμου παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπιζε πριν το παιχνίδι με τραυματισμούς (Ανυφαντάκος, Μαγαλιός Ν. και Παληγιάννης) και τιμωρίες (Λιάπης, Φαλάγγας) αλλα και κατα την διάρκεια του παιχνιδιού (Κυριακόπουλος) κατάφερε να επικρατήσει δίκαια επι ενός δυνατού και φιλόδοξου αντιπάλου.Φυσικά χρειάστηκε οι παίκτες που αγωνίστηκαν να υπερβάλουν εαυτό για να καλύψουν το κενό των υπολοίπων. Ο Πατσιαλής φώναξε παρών σε δυο πολύ καίρια σημεία του παιχνιδιού όταν απέκρουσε εξ επαφής ισάριθμα σουτ του Χαρβαλιά στο 18' και στο 65'.Ο Παληγιάννης ήταν άριστος σαν αμυντικός (και αρχηγός) , ο Γάτσιος βοήθησε πολύ σαν μέσος όταν βγήκε λόγω τραυματισμού στο 40' ο Κυριακόπουλος και ο πιο έμπειρος Κακαϊτσας πάλευε απο το πρώτο ως το 90' και πέτυχε και το γκολ.Φυσικά όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πράγμα που αναγνώρισε και ο φίλαθλος κόσμος που τους χειροκρότησε θερμά στο τέλος.

Στα του αγώνα τώρα είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα ειδικά στο πρώτο μέρος που και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ (με τον Απόλλων να έχει τις περισσότερες).Αυτό το πέτυχε ο Ατρόμητος όταν στο 40' ο Βασίλης Κακαϊτσας τσίμπησε έξυπνα την μπάλα μπροστά από τον Παπαναστασίου και πλάσαρε εύστοχα τον Ζάρρα.

Το δεύτερο μέρος δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας καθώς το παιχνίδι ήταν νευρικό με πολλά φάουλ και πολλές διακοπές.

Εν τέλει οι Παλαμιώτες κατάφεραν εν μέσω πολλών προβλημάτων όπως προαναφέραμε να κερδίσουν, να αντιστρέψουν τις εντυπώσεις από την ήττα της περασμένης αγωνιστικής και να ανέβουν στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε το βίντεο Αλλαγή Βασίλη Κακαϊτσα

Οι συνθέσεις των ομάδων :

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ(70'ΜΑΝΤΖΙΚΟΣ), ΜΟΥΛΑΪ, ΝΤΙΚΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ (89' ΤΕΓΑΣ), ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (40' λ.τ. ΣΤΑΜΟΣ), ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ.

ΑΠΟΛΛΩΝ: ΖΑΡΡΑΣ, ΚΡΑΝΙΩΤΗΣ(55' ΙΩΑΝΝΟΥ), ΚΟΥΛΟΚΤΣΗΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ(86' ΜΑΝΙΑΤΗΣ), ΚΟΡΟΜΠΙΛΙΑΣ, ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ, ΧΑΡΒΑΛΙΑΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ, ΓΚΟΥΡΛΑΣ,ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ(72' ΣΤΑΥΡΟΥ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου