Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Απέδρασε και απο τον Άγιο Γεώργιο (Ελπίδα - Ατρόμητος 1-3)

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε σήμερα ο Ατρόμητος στην έδρα της Ελπίδας Αγίου Γεωργίου με σκορ 1-3 για την 7η αγωνιστική της Α' κατηγορίας.

Ο αγώνας έγινε σε ένα ειδυλλιακό γήπεδο, όσον αφορά τον πέριξ χώρο που περικλείετε από δεκάδες δέντρα και ο θεατής έχει μια αμφιθεατρική εικόνα του γηπέδου. Ο αγωνιστικός χώρος ωστόσο απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί καλός. Σ'αυτό τον αγωνιστικό χώρο λοιπόν είναι πολύ δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο αξιώσεων. Παρόλα αυτά οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων προσπάθησαν και με το παραπάνω να ανταμείψουν τους αρκετούς φιλάθλους (συντριπτικά περισσότεροι οι Παλαμιώτες) με τις προσπάθειές τους. Σε ένα μεγάλο βαθμό το κατάφεραν αφού το παιχνίδι είχε απ' όλα : τέσσερα γκολ, πολλές ακόμη φάσεις, δυνατές μονομαχίες (όλες σε λογικά πλαίσια) και δυο αποβολές.

Είχε όμως και έναν τραγικό διαιτητή (Γαλάνης) ο οποίος κατάφερε να αφήσει και τις δυο ομάδες με παράπονα στο τέλος εξαιτίας των εντελώς αλλοπρόσαλλων σφυριγμάτων του σε πολλές περιπτώσεις. Ειδικά οι δυο αποβολές ήταν επιεικώς τραβηγμένες. Η πρώτη στο 70' όταν ο Βασίλης Κακαϊτσας του Ατρομήτουανατράπηκε καθαρά εντός περιοχής, ο ρέφερι αντί να δώσει πέναλτι, προς γενική έκπληξη γηπεδούχων και φιλοξενουμένων υπέδειξε ότι ο επιθετικός του Ατρομήτου έκανε θέατρο δείχνοντάς του και κίτρινη κάρτα η οποία ήταν η δεύτερη αφήνοντας (στο 1-2) τον Ατρόμητο με δέκα ποδοσφαιριστές και στερώντας του τις υπηρεσίες του ικανότατου επιθετικού την επόμενη αγωνιστική. Και ολοκλήρωσε την τραγική διαιτησία του στο 80' όταν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη (προφανώς για να ισοφαρίσει το προηγούμενο λάθος του) τον παίκτη-σημαία της Ελπίδας Παναγιώτη Γραββάνη μη δείχνοντάς τον παραμικρό σεβασμό καθώς δεν φάνηκε να του είπε και κάτι τρομερό.

Αρκετά όμως με τον "άρχοντα" του αγώνα που ήθελε και το κατάφερε να γίνει ο -αρνητικός- πρωταγωνιστής. Στα του αγώνα ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 13' με τον Γκόβαρη να σκοράρει σε σέντρα-σουτ που επιχείρησε. Η Ελπίδα ισοφάρισε με πέναλτι (τραβηγμένο) που καταλογίστηκε σε χέρι του Παληγιάννη και εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτσής στο 25'. Το 1-2 έκανε αμέσως μετά ο Κυριακόπουλος μετά από σέντρα του Κακαϊτσα. Το τελικό 1-3 έγινε μετά από πολλά στο 90' από τον Κυριάκη με πλασέ προ κενής εστίας.

Μετά και αυτή τη νίκη ο Ατρόμητος έμεινε μόνος δεύτερος, πέντε βαθμούς πίσω από τον Διγενή Αρτεσιανού και πάει με καλή ψυχολογία στο γειτονικό ντέρμπι με τον Πάμισσο Καλογριανών.

* Πρίν την αναχώρηση της αποστολής του Ατρομήτου από το γήπεδο του Παλαμά, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά παρέδωσε δια χειρός του Προέδρου Αλέκου Γκαζούνη 25 μπλουζάκια στην ομάδα του Ατρομήτου ο οποίος μίλησε λίγο σε παίκτες και Διοίκηση για την σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας. Δείτε πιο πάνω το σχετικό βίντεο.

Η σύνθεση του Ατρομήτου : Πατσιαλής, Μετούσι, Μουλάϊ, Λιάπης, Φαλάγγας, Κυριάκης, Παληγιάννης, Κυριακόπουλος, Γκόβαρης, Κακαϊτσας, Στάμος.
Έπαιξαν και οι : Πολύζος , Ντίκας και Μαντζίκος. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου