Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ατρομήτου – Νέα πρόσωπα στο Δ.Σ.

Σε αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Παλαμά έγινε χθες το βράδυ η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Ατρομήτου Παλαμά μετά την παραίτηση του προηγούμενου Δ.Σ.
Απογοητευτική –αν μη τι άλλο- ήταν η παρουσία του φίλαθλου κόσμου του Παλαμά παρά την εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας (που της έδωσε την 1η θέση στην κανονική περίοδο), την αναμφισβήτητα καλή δουλειά που έγινε από μέρος του Δ.Σ. και το γεμάτο γήπεδο στα εντός έδρας ματς.Όλα αυτά δεν στάθηκαν ικανά να συγκινήσουν τον φίλαθλο κόσμο του Παλαμά ώστε γεμίσουν μια αίθουσα 150 ατόμων.Ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Σακελλαρίου και ο επίσης απερχόμενος ταμίας Νίκος Λιάπης έκαναν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό αντίστοιχα (οι οποίοι ψηφίστηκαν ομόφωνα από το σώμα), ενώ ενημέρωση για τα τμήματα υποδομής έκανε ο υπεύθυνος προπονητής Βαγγέλης Τρουβάς. Στη συνέχεια έγιναν αρκετές ερωτήσεις, τοποθετήσεις και προτάσεις από τους παρευρισκόμενους.

Τέλος έγιναν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και από τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν μεταξύ των μελών του νέου Δ.Σ. η μορφή του οποίου είναι η εξής :
ΠΡΟΕΔΡΟΣΝΙΚΟΣ  ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΩΜΑΣ  ΤΣΑΓΓΑΛΑΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΘΑΝΟΣ  ΤΣΙΡΑΣ
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣΓΙΑΝΝΗΣ  ΜΑΝΤΕΣ
Β'  ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣΓΙΩΡΓΟΣ  ΤΖΕΛΛΗΣ
ΤΑΜΙΑΣΝΙΚΟΣ  ΛΙΑΠΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣΒΑΣΙΛΗΣ  ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ             ΧΡΗΣΤΟΣ    ΝΑΣΙΟΥΛΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΗΠΕΔΟΥ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΑΤΣΙΝΑΣ                         ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΣΙΟΥΚΑΝΕΡΗΣ
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΤΑΣ 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝΔΗΜΟΣ  ΨΥΧΑΣ
ΜΕΛΟΣΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

** Το νέο Δ.Σ. του Ατρομήτου Παλαμά συγχαίρει τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Παλαμά κο Γιώργο Σακελλαρίου και εύχεται σ' αυτόν και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου