Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Με μεγάλη ανταπόκριση έγινε το τουρνουά παλαιμάχων του Ατρομήτου για ιερό σκοπό.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 08 Ιουνίου 2014 το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων που διοργάνωσαν το Δ.Σ. και οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου Παλαμά για την στήριξη εν ενεργεία ποδοσφαιριστή της ομάδας που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και πιθανότατα θα χρειαστεί η μετάβασή του στο εξωτερικό για την καλύτερη αντιμετώπισή του.
Το παρόν στο τουρνουά έδωσαν -αποδεχόμενοι την πρόσκληση του Ατρομήτου- η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Λαμία και ο Α.Ο. Τρικάλων.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τους αγώνες και χειροκρότησε τις παλιές και νεότερες δόξες όλων των ομάδων, με δεδομένο ότι ήταν τριήμερο και ότι στην πρώτη ώρα των αγώνων είχε πολύ αέρα και βροχή.

Το τουρνουά υποστήριξε ο ιατροφαρμακευτικά ο Ερυθρός Σταυρός με 5 εθελόντριες απο το Ε.Ε.Σ Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Λάρισας τις οποίες το Δ.Σ. και οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου ευχαριστούν θερμά για την αποδοχή της πρόσκλησης και την εθελοντική παρουσία τους.

Στον πρώτο 35λεπτο παιχνίδι, η ομάδα των Βετεράνων της Λαμίας ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Α.Ο.Τρικάλων, χάρη σε γκολ των Παπακώστα (Λαμία) και Ζαβλανού(Τρίκαλα). Στην συνέχεια οι ομάδες οδηγήθηκαν στην διαδικασία των πέναλτι και εκεί οι παλαίμαχοι των Τρικάλων ήταν πιο ψύχραιμοι και νίκησαν με σκορ 3-1.

Στο δεύτερο 35λεπτο αγωνίστηκαν ο Ατρόμητος Παλαμά με την Αναγέννηση Καρδίτσας με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν το ματς με σκορ 2-0 χάρη σε γκολ των Καραπέτσα και Ζάγγου (πέναλτι).

Στο τρίτο παιχνίδι οι ηττημένοι των πρώτων αγώνων Ατρόμητος και Λαμία έπαιξαν για την τρίτη θέση την οποία κατέλαβαν οι "κυανόλευκοι" της Λαμίας κερδίζοντας τους "πράσινους" του Ατρομήτου με σκορ 2-0 και σκόρερ τον Κωστόπουλο (32' και 35').

Στον τελικό νικήτρια αναδείχθηκε η Αναγέννηση Καρδίτσας που νίκησε τον Α.Ο. Τρικάλων με σκορ 3-0 με γκολ των Μητσογιάννη και Ζάγκου(2).

Μετά το τέλος του τελικού η ομάδα του Παλαμά παρέδωσε ένα συμβολικό Κύπελλο στους νικητές και από μια αναμνηστική πλακέτα σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.Στη συνέχεια οι [ερισσότεροι συμμετέχοντες πήγαν για καφε και χυμό στο καφέ "SENSO" στον Παλαμά, που ήταν προσφορά του Δήμου.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

*Το Δ.Σ. και οι παλαίμαχοι του Ατρομήτου Παλαμά θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά τις τρεις ομάδες παλαιμάχων που τίμησαν με την παρουσία τους το φιλανθρωπικό αυτό τουρνουά αλλά και όλους όσους συνέβαλαν για τον ιερό σκοπό.

**Όποιος επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά για τον παραπάνω σκοπό μπορεί να καταθέτει όποιο ποσό επιθυμεί στο παρακάτω IBAN : GR72 0120 5340 0000 0008 8281 322 (Alpha Bank).

Οι συνθέσεις των ομάδων :

Αναγέννηση Καρδίτσας : Βασιλάκος, Αντωνίου, Κουτσόπουλος, Παπαευαγγέλου, Τζιφούλης, Καραπέτσας, Κατσούλης, Αγγέλης, Κωστόπουλος, Μητσογιάννης, Ζάγγος, Μπούτας, Πλακιάς, Σόκλας, Τσιρώνης, Ζευγαράς και Παπακυρίτσης.

Α.Ο. Τρικάλων : Λαφαζάνης, Πράπας, Στάμος, Λάσκος, Τσιαφίτσας, Παραπραστανίτης, Βαγενάς, Μιχαήλ, Καλαντζής, Καραγιάννης και Ζαβλανός.

Α.Σ. Λαμίας : Κατσιφλώρος, Μαδούρας, Τσάμης, Στριφτός, Βιτζέκας, Μπαγινέτας, Σακελλάρης, Αλεξίου, Κωστόπουλος, Συλαβίστας, Μαντζίκος, Αποστολόπουλος, Περιβολιώτης, Παπακώστας, Παπανικολάου, Αλπόγλου, Βέλιος, Αργύρης και Αθανασίου.

Α.Σ. Ατρόμητος : Τσερέπης Αποστόλης, Παλιούρας Σάκης, Κατσάρας Τάκης, Γκαζούνης Αλέκος, Νταντάλιας Τάκης, Ντίνας Γιάννης, Παπακυρίτσης Λάκης, Παπακυρίτσης Παύλος, Τσέργας Μπάμπης, Καρανάσιος Σάκης, Μπούτας Μάνθος, Καρακώστας Ντίνος, Παπακυρίτσης Παύλος, Μαντές Σάκης, Σιαφράκας Σάκης, Αβραμόπουλος Νίκος, Πετρόπουλος Μπάμπης, Γκαδρής Σάκης, Μαντές Γιάννης (του Γεωργίου), Μαντές Γιάννης (του Ηλία), Τρουβάς Βαγγέλης, Νασιούλης Χρήστος, Τσουλούφας Κώστας, Καραμήτρος Σάκης και Πολύζος Κώστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου