Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Φιλικό παιχνίδι με Π.Σ. Εθνικό Καρδίτσας για Παιδικό και Προπαιδικό της Ακαδημίας του Ατρομήτου

 Φιλικό παιχνίδι έπαιξαν σήμερα το πρωί (Κυριακή 13/01/2013) τα δυο μεγαλύτερα τμήματα της Ακαδημίας του Ατρομήτου Παλαμά με αντίπαλο τον Π.Σ. Εθνικό Καρδίτσας , καθώς τα παιδικά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί μέχρι τέλη Ιανουαρίου με απόφαση της ΕΠΣΚ.
Και τα δυο παιχνίδια διεξήχθησαν στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης καθώς τα δυο γήπεδα στον Παλαμά -αυτό του Ατρομήτου και το Δημοτικό που αγωνίζεται η Παλαμαϊκή- ήταν πολύ επιβαρυμένα  λόγω της βροχόπτωσης και των συνεχών αγώνων και προπονήσεων που γίνονται σε αυτά.
Ο πολύ καλός καιρός βοήθησε ώστε τα παιδιά να ευχαριστηθούν το παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν και πολλοί γονείς.

Το Παιδικό τμήμα της Ακαδημίας (γεν. 1998-99) τα πήγε πολύ καλά στο παιχνίδι που ξεκίνησε πρώτο, αν και οι μικροί είχαν αρκετό καιρό να παίξουν παιχνίδι, και μάλιστα κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 3-2 το αντίστοιχο τμήμα του Εθνικού χάρη σε ένα αυτογκόλ και 2 γκολ του Γιώργου Πετρόπουλου.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα για το Παιδικό του Ατρόμητου ήταν : Αντωνίου Μάνθος, Ψαρρής Αθαν.Αρχοντούλης Χρ. ,Σακελλαρίου Η., Σιαμέτης Κων., Πράπας Θ., Θεοχάρης Β., Λαϊνάς Β., Πετρόπουλος Γ., Κωσταρέλος Δημ.,Τρουβάς Δημ., Παπανικολαου Αθ., Παπανικολάου Κων/νος, Δασκαλόπουλος Δημ.,Μαντές Κων.,Μπλουγουράς Κων.,Τσαρούχας Κων.

Στο δεύτερο παιχνίδι αγωνίστηκαν τα Προπαιδικά τμήματα (γεν. 2000-01) των δυο ομάδων.Και εδώ οι μικροί ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους με τον Εθνικό να είναι καλύτερος και να κερδίζει δίκαια με σκορ 3-1.Το γκολ για τον Ατρόμητο πέτυχε με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ ο Πέτρος Γκαντρής.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν σήμερα για το Προπαιδικό του Ατρόμητου ήταν :  Τσιαναβας  Νικολαος, Γουλιανος Αλεξανδρος  , Κατσαρας θωμας , Τσιαναβας Δημητριος , Καραμητρος Κων/νος , Παπαδημητροπουλος Αρης , Αργυριου Αθανασιος  , Τσιακαρακης Αγγελος, Ακρίβος Γρηγόριος,Τσιρώνης Θωμάς,Γκαντρής Πέτρος και Κουτσούμπας Γ.

* Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του Ατρομήτου 
ΒαγγέληςΤρουβάς  και Στράτος Πέτρου ευχαριστούν τους αδελφούς Φόρη και Γιώργο Τέγα και τον Πέτρο Κοντογιάννη,για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου της Μεταμόρφωσης για την διεξαγωγή του σημερινού φιλικού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου