Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Φιλικό με Αναγέννηση για Προπαιδικό και Junior τμήμα της Ακαδημίας

Μετά την κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο το απόγευμα, οι μικροί της Ακαδημίας επέστρεψαν σε αγωνιστικούς ρυθμούς χθες Κυριακή 20/01/2013 καθώς,εκτός από το Παιδικό τμήμα που ξεκουράστηκε, Προπαιδικό και Junior αγωνίστηκαν το πρωί σε φιλικό παιχνίδι με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας της Αναγέννησης Καρδίτσας ενώ το Projunior τμήμα έκανε κανονικά προπόνηση το απόγευμα.

Το Προπαιδικό τμήμα αγωνίστηκε στις 10:30 το πρωί στο γήπεδο της Μεταμόρφωσης και μετά από ένα πραγματικά χορταστικό παιχνίδι-καθώς οι μικροί πέτυχαν μερικά εκπληκτικά γκολ τόσο σε εκτέλεση όσο και σε δημιουργία- νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Αναγέννησης με σκορ 7-4.Τα γκολ για την Ακαδημία του Ατρομήτου σημείωσαν οι Άρης Παπαδημητρόπουλος , Κων/νος Καραμήτρος , Πέτρος Γκαντρής και Νίκος Τσιανάβας.
Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν: Τσιαναβας  Νικολαος, Κατσαρας θωμας , Τσιαναβας Δημητριος , Καραμητρος Κων/νος , Παπαδημητροπουλος Αρης , Αργυριου Αθανασιος  , Τσιακαρακης Αγγελος, Ακρίβος Γρηγόριος,Λαϊνάς Βασίλης,Τσαρούχας Κων/νος,Τσιρώνης Θωμάς,Γκαντρής Πέτρος και Αδαμόπουλος Χρήστος.
Μπάσκετ και ποδόσφαιρο: η ισχύς εν τη ενώσει!!!
Οι Junior αγωνίστηκαν αργότερα στις 12:00 στα γήπεδα 5χ5 στον Παλαμά.Λόγω των πολλών παιδιών πραγματοποιήθηκαν 2 φιλικά ταυτόχρονα για να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο συμμετοχής τα παιδιά.
Νικήτρια στο ένα αναδείχθηκε η Αναγέννηση με σκορ 4-1 και στο άλλο ο Ατρόμητος με σκορ 5-2.Πολλοί γονείς παρακολούθησαν όλα τα παιχνίδια επικροτώντας τις προσπάθειες των μικρών παικτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου