Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Μεγάλη προσπάθεια-άδικη ήττα (Ατρόμητος-Ταυρωπός 0-1)

Με το αριστερό μπήκε η ομάδα μας στο καινούριο γήπεδο και στο πρωτάθλημα της Α' Ερασιτεχνικής,καθώς χθες το απόγευμα γνώρισε μια άδικη πέρα για πέρα ήττα απο τον φιλοξενούμενο Ταυρωπό με σκορ 0-1.
Η εικόνα του παιχνιδιού : Στο 1ο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Ατρόμητο να έχει περισσότερο τη μπάλα στα πόδια του αλλα τον Ταυρωπό να καταφέρνει να σκοράρει στη μια και μοναδική ευκαιρία του στο παιχνίδι!! με τον Παπαδημητρίου στο 30' και τον Ατρόμητο να προσπαθεί αλλα να μην καταφέρνει κάτι μέχρι το τέλος του ημιχρόνου χάνοντας λόγω τραυματισμού απο το 35' τον Λιάπη.

Το 2ο ημίχρονο αποτέλεσε ενα επιθετικό μονόλογο των γηπεδούχων που έκλεισαν τους αντιπάλους τους στο μισό γήπεδο και με πλαγιοκοπήσεις (κυρίως) αλλα και κατα μέτωπο επιθέσεις προσπάθησαν να ισοφαρίσουν.Χαθηκαν πολλες ευκαιρίες με κυριότερες αυτές των Κακαϊτσα,Μουλάϊ και Φαλάγγα που δεν κατάφεραν απο πλεονεκτική θέση να σκοράρουν.Μοιραία το σκορ παρέμεινε στο 0-1 και ο Ταυρωπός έφυγε με τους τρείς βαθμούς απο τον Παλαμά που κατα γενική ομολογία δεν τους άξιζε.
Την επόμενη (2η) αγωνιστική ο Ατρόμητος αγωνίζεται το Σάββατο 15/09/2012 στην έδρα του Αετού Αγιου Θεοδώρου.
Η σύνθεση του Ατρομήτου στο χθεσινό παιχνίδι:
Πατσιαλής,Ανυφαντάκος,Λιάπης (35 λ.τ. Κόκκινος (60' λ.τ. Κουκούδας),Τρουβάς,Αλμπαν,
Φαλάγγας(75' Τέγας),Παλιγιάννης,Μουλάϊ,Κακαϊτσας,Μαυρουδής και Μαγαλιός Νεκτ.
*Περίπου 250 άτομα παρακολούθησαν τον χθεσινό αγώνα ενισχύοντας την ομάδα του Παλαμά.
*Άσχημη τροπή πήρε το ματς για τους γηπεδούχους καθώς στο 35' ζήτησε αλλαγή λόγω θλάσης στον δικέφαλο ο Παντελής Λιάπης ,αλλάζοντας την αμυντική ισορροπία της ομάδας,ενώ και ο Παυλος Κόκκινος που τον αντικατέστησε ζήτησε και αυτός αλλαγή!! στο 60' εξαιτίας ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στους κοιλιακούς.
*Με το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες του Ατρομήτου μαζεύτηκαν στο κέντρο του γηπέδου και χαιρέτησαν τους φιλάθλους ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους και αυτοί με την σειρά τους χειροκρότησαν την ομάδα ,αναγνωρίζοντας έτσι την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για να κερδίσουν το παιχνίδι.
*Την είσοδο των διαιτητών και των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο συνόδευσαν παιδιά απο το Παιδικό και Προπαιδικό τμήματα της Ακαδημίας του Ατρομήτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου