Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ "ΣΠΙΤΙ" Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το νέο του ποδοσφαιρικό σπίτι εγκαινίασε χθές με κάθε επισημότητα και παρουσία τοπικών φορέων και πλήθος κόσμου.
Με μια λιτή αλλα όμορφη εκδήλωση –που περιλάμβανε και τον καθιερωμένο αγιασμό- παραδόθηκε και επίσημα το καινούριο γήπεδο στον Ατρόμητο, το οποίο βρίσκεται στον περιφερειακό δρόμο Παλαμά-Φαρκαδόνας και θα φιλοξενεί από δω και πέρα τους αγώνες και τις προπονήσεις τόσο της μεγάλης ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής.


Την εκδήλωση τίμησε αποδεχόμενη την πρόσκληση η Αναγέννηση που έπαιξε και φιλικό μετά με την ομάδα του Παλαμά.Το παρόν επίσης έδωσε η Δημοτική Αρχή με τον Δήμαρχο Παλαμά Κώστα Πατσιαλή να κόβει την κορδέλα μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας του Ατρομήτου Γιώργο Πάσχο.Το παρών επίσης έδωσε και η Ε.Π.Σ.Κ. με προεξάρχοντα τον πρόεδρό της Μανώλη Παλάσκα. 
Μετά τον αγιασμό ακολούθησε βράβευση των δυο ομάδων με τον Δήμαρχο Παλαμά να δίνει το κύπελλο στον αρχηγό της Αναγέννησης Αγγελο Χατζηρίζο (που κατάγεται από τον Παλαμά) για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Κ. απένειμε το κύπελλο στον αρχηγό του Ατρομήτου Βασίλη Ανυφαντάκο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β’ Ερασιτεχνική.
Η εκδήλωση έκλεισε με τη διεξαγωγή του φιλικού που διήρκεισε 50’ (δυο 25λεπτα) με τους φιλοξενούμενους να αναδεικνύονται νικητές με σκόρ 0-2 χάρη στα γκολ των Γεωργακόπουλου(40’) και Νταντάμη(48’).Και οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι : ο Ατρόμητος με τον Παληγιάννη στο 20’ και η Αναγέννηση με τον Υφαντή στο 28’.
Η σύνθεση του Ατρομήτου : Πατσιαλής,Ανυφαντάκος,Λιάπης,Τρουβάς,Αλμπαν,Φαλάγγας,Παλιγιάννης,Μουλάϊ,Κακαϊτσας,Μαυρουδής και Κουκούδας.Επαιξαν και οι Παππάς Κόκκινος,Ροκάς,Πολύζος,Μαγαλιός Κ.,Μαγαλιός Ν.,Ντίνας,Παλούκης,Καραθανάσης,Γιώτας,Λαϊνας και Τέγας




 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου