Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Πρώτος βαθμός για τον Ατρόμητο (Αετός Αγ. Θεοδώρου-Ατρόμητος 2-2)

Τον πρώτο του εκτός έδρας βαθμό (και πρώτο στο πρωτάθλημα) απέσπασε η ομάδα του Παλαμά στον χθεσινό (15/09) αγώνα με αντίπαλο τον Αετό Αγ. Θεοδώρου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.
Το παιχνίδι έγινε σε ένα βαρύ απο τη βροχή αλλά καλό αγωνιστικό χώρο.Οι παίκτες και των δυο ομάδων παίζοντας σε πολύ αθλητικά πλαίσια προσπάθησαν να ικανοποιήσουν τους πολλούς φιλάθλους που παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 10' με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Δούκα μετά απο εκτέλεση φάουλ και θα μπορούσαν πέντε λεπτά αργότερα να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον ίδιο παίκτη που με πλασέ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.Απο εκεί κει μετά ο Ατρόμητος ισορρόπησε το μάτς, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Γιάννη Μαυρουδή έξω απο απο την μεγάλη περιοχή στο 30' και να προηγηθεί με σούτ-οβίδα του ίδιου παίκτη στο 35'.Στο τέλος του 1ου ημιχρονου οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν πάρουν διαφορά 2 τερμάτων αν κατέληγε σε γκολ η κόντρα επίθεση  με τους Γιώργο Μαγαλιό και Ασίμ Μουλάϊ.
Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή των κινήσεων απειλώντας κυρίως παίζοντας με ψηλές μπαλιές ψάχνοντας τους ψηλούς επιθετικούς τους. Απο μια στημένη φάση (κόρνερ) στοπροήλθε και το δεύτερο γκολ για τον Αετό.Ο Δούκας πήδηξε πιο ψηλά απο συμπαίκτες και αντιπάλους και με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ ισοφαρίζοντας σε 2-2.Ο Ατρόμητος κυνήγησε τη νίκη αλλα 2 φορές προς το τέλος ο Βαγγέλης Φαλάγγας (που είχε περάσει αλλαγή) δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Θετικό κρίνεται το αποτέλεσμα για την ομάδα του Παλαμά,αφενός μεν γιατί πήρε τον πρώτο της βαθμό που θα την βοηθήσει ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια ,αφετέρου γιατί απέσπασε βαθμό σε μια πολύ δύσκολη έδρα απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα με έμπειρους αλλά και νεαρούς ταλαντούχους παίκτες.

Η σύνθεση του Ατρομήτου στο χθεσινό παιχνίδι:
Πατσιαλής,Ανυφαντάκος,Πέτρου,Κουκούδας,Τρουβάς,Αλμπαν,Παλιγιάννης,Μουλάϊ,Μαγαλιός Γιώργος,Μαυρουδής και Μαγαλιός Νεκτ. (έπαιξαν και οι Φαλάγγας,Ντίνας και Τέγας)

*Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ατρομήτου αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την Α.Ε. Μουζακίου.
*Πολυπληθής ήταν παρουσία των φιλάθλων του Ατρομήτου που ακολούθησαν την ομάδα παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, δείγμα οτι οι φίλαθλοι τουν Παλαμά είναι δίπλα στην ομάδα.
*Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμειναν οι Λιάπης,Κακαϊτσας και Κόκκινος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου