Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Φιλικών συνέχεια για τον Ατρόμητο (Ατρόμητος – Ηρακλής Χάλκης 5-3)


Παίζοντας κατά διαστήματα, υπέροχο ποδόσφαιρο, ο Ατρόμητος νίκησε με το επιβλητικό 5-3, τον Ηρακλή Χάλκης, ομάδα α΄ κατηγορίας Λάρισας.

Από το πρώτο φιλικό, φάνηκε πως η δύναμη του φετινού Ατρομήτου θα είναι το κέντρο, έτσι και στο φιλικό με την ομάδα της Λάρισας οι τέσσερις στη κεντρική γραμμή ήταν αυτοί που έκαναν την διαφορά.
Με 5-0 προηγήθηκε ο Ατρόμητος μέχρι τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και κάπου εκεί έσβησαν οι μηχανές και η Χάλκη πέτυχε τρία γκολ για να λήξη ο αγώνας με 5-3. Στο πρώτο ημίχρονο ή ομάδα του Παλαμά πέτυχε δύο γκολ, το πρώτο με τον Παληγιάννη και το δεύτερο με τον Μετούσι μετά από όμορφες ασίστ του Κυριακόπουλου. Το 3-0 έκανε με ωραία καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής ο Φαλάγγας, για να κλείσει ο χορός των γκολ για τον Ατρόμητο με δυο θαυμάσια σουτ, το ένα από τον Κυριακόπουλο και το άλλο από τον Γάτσο. 
Η συνέχεια ανήκει στην ομάδα της Χάλκης που πέτυχε τρία γκολ. Με την ομάδα του Ατρομήτου δεν αγωνίστηκαν ο Γκόβαρης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ο Παππάς λόγω τραυματισμού και οι Κακαίτσας και Ντίνος Μαγαλιός που άργησαν να ξεκινήσουν προετοιμασία.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με τους: Πατσιαλή, Ανυφαντάκο, Τέγα Χ, Λιάππη, Φαλάγγα, Παλυγιάννη, Κυριακόπουλο, Μουλάι, Κυριάκη, Μετούσι και Γάτσο.

Έπαιξαν και οι, Παπαντίνας, Κοντογιάννης, Πολύζος, Ροκκάς, Μαγαλιός Ν., Κόκκινος Π., Διδάγγελος, Πράπας, Μπλουγουράς, Παπανικολάου Κ, Δασκαλόπουλος,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου