Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Α.Ε. Λεονταρίου - Ατρόμητος 0-2 σε φιλικό αγώνα.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε το χθεσινό(28/08/2013) φιλικό ανάμεσα στην Α.Ε Λεονταρίου και τον Ατρόμητο, καθώς μόλις στο 2' ο Θωμάς Κυριακόπουλος
άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους με πολύ ωραίο σουτ, περίπου δέκα μέτρα έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ο Ατρόμητος παρ΄ότι είχε κόντρα το αέρα στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν αρκετά δυνατός, στεκόταν πολύ πιο καλά στο γήπεδο και ανέκοπτε άνετα τις όποιες επιθέσεις των γηπεδούχων.Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο.
Και ωραίες παρουσίες στο γήπεδο!
Με την συμπλήρωση 10' στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Βασίλη Κακαϊτσα μετά από φοβερή βαθειά μπαλιά του Γκόβαρη διαμορφώνοντας το τελικό 0-2. Η ομάδα του Λεονταρίου εμφανίστηκε αρκετά κουρασμένη λόγω του αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης με τον Πάμισσο και σε κανένα σημείο δεν απείλησε τον Ατρόμητο, οι παίκτες του οποίου έχασαν πολλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ.

Μια ακόμη νίκη σε φιλικό παιχνίδι για την ομάδα του Φώτη Στάμου, με υπολογίσιμο αντίπαλο, που δείχνει έτοιμη να μπει στα επίσημα παιχνίδια, που γι΄ αυτή ξεκινάν την Κυριακή για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου με τον Κένταυρο Ανάβρας.

Ατρόμητος: Πατσιαλής (45’ Παππάς), Ανυφαντάκος (49’ Τέγας), Μουλάι, Λιάπης, Φαλάγγας (65’ Μαγαλιος Κ.), Παληγιάννης (35’ Μετούσι), Κοντογιάννης (49’ Κόκκινος), Κυριακόπουλος (75’ Μπλουγουράς), , Γκόβαρης (80’ Δασκαλόπουλος), Κυριάκης (47’ Κακαϊτσας), Γάτσος (53’Διδάγγελος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου