Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Αναγέννηση – Ατρόμητος 6-0

Το πρώτο φιλικό που έδωσε ο Ατρόμητος με την Αναγέννηση στο γήπεδο του Μουζακίου, δεν ενδείκνυται για ασφαλή συμπεράσματα όσο αφορά στην φετινή πορεία της ομάδας.
Ήταν το πρώτο φιλικό για τον Ατρόμητο, με μία ομάδα που είναι δύο κατηγορίες πιο πάνω και σαφώς περισσότερο έτοιμη. Μετά από δέκα μέρες σκληρής προετοιμασίας η τοπική ομάδα στάθηκε για 60΄ λεπτά σαν ίσος προς ίσο στο γήπεδο, αλλά μετά άρχισε να γίνεται εμφανής η κούραση και σε συνδυασμό με τις πολλές αλλαγές είχε αποτέλεσμα να δεχθεί 4 γκολ, μέσα σε 6΄ λεπτά! Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος στεκόταν πολύ καλά στο γήπεδο και σε τρεις περιπτώσεις απείλησε σοβαρά την εστία της Αναγέννησης μία σε σουτ του Κυριακόπουλου που έδιωξε πολύ δύσκολα ο τερματοφύλακας στη γωνία του και δύο με τον Μετούσι που από καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Η Αναγέννηση προηγήθηκε με 1-0 στο 12΄ με κεφαλιά του Κρανιώτη ύστερα από σέντρα του Μπουντούρη, αφού προηγουμένως είχε κλέψει την μπάλα εμφανώς με φάου, στον Κυριάκη. Το 2-0 έγινε με αυστηρό πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος του Πατσιαλή και έκανε γκολ ο Μπουντούρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Αναγέννηση μπήκε με νέα ενδεκάδα στο γήπεδο και ο Φώτης Στάμος από το 50΄ και μετά άρχισε να κάνει αλλαγές, χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή. Από το 70΄ μέχρι το 76΄ η τοπική ομάδα δέχθηκε τέσσερα γκολ και έδειχνε ομάδα που τα είχε τελείως χαμένα. Το 3-0 έγινε από τον Γκουγκουλή στο 70΄με σουτ έξω από την περιοχή. Το 4-0 στο 72΄ από τον Χλωρό με τον ίδιο τρόπο. Το 5-0 στο 75΄ από τον Γεωργακόπουλο με πολύ ωραία ενέργεια και πλασάρισμα και το τελικό 6-0 στο 75΄ από τον Μίχο.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Ατρομήτου την Τρίτη 13/08 στην Μεταμόρφωση με τον Α.Ο. Σελλάνων.

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με: Πατσιαλή, Ανυφαντάκο, Μουλάι, Λιάππη, Φαλάγγα, Παλυγιάννη, Κυριακόπουλο, Κυριάκη, Γκόβαρη, Μετούσι και Γάτσο. Έπαιξαν και οι Παππάς, Πολύζος, Τέγας Χ., Κοντογιάννης, Ροκκάς, Μαγαλιός, Παπανικολάου Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου