Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΒΡΑΣ 4-0 (Κύπελλο)



Σε ένα αγώνα που δεν αντέχει σε κριτική ο Ατρόμητος, σε ρυθμούς προπόνησης νίκησε τη συμπαθή ομάδα του Κένταυρου Ανάβρας με 4-0.
Μόλις στο 2΄ μετά από εκτέλεση φάουλ από πλάγια, του Γκόβαρη, πετάχτηκε ο Κυριάκης και με προβολή έκανε το 1-0. Στο 20΄ πάλι από στημένη φάση και μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γκόβαρης, ο Φαλάγγας με φοβερή καρφωτή κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 25΄ ήταν η σειρά του Κυριακόπουλου να δώσει όμορφη ασίστ στον Γκόβαρη ο οποίος με υπέροχο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του τερματοφύλακα, κάνοντας το 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ατρομήτου, φαινόταν ότι έκανε αγγαρεία και ο Κένταυρος είχε κάποιες ευκαιρίες να πετύχει τέρμα αλλά ο Πατσιαλής δήλωσε παρών. Στο 56΄ μετά από κόρνερ του Γκόβαρη ο Κυριάκης είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στο 77΄ μετά από μαγική μπαλιά τρύπα πάλι του Γκόβαρη, ο Κακαϊτσας, πέρασε και τον τερματοφύλακα και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ατρόμητος: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΜΟΥΛΑΪ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ (29΄ ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ), ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (50΄ ΤΕΓΑΣ), ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ (55΄ ΚΟΚΚΙΝΟΣ).


Ο πατέρας και η σύζυγος του Βασίλη Κακαϊτσα με την κορούλα του

Όλα τα λεφτά η μπλουζίτσα της μικρής που μπροστά έγραφε Ατρόμητος.....

....και πίσω είχε το νούμερο και το όνομα του μπαμπά της!!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου