Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Νίκη - πρόκριση για Ατρόμητο.5-0 την Α.Ε. Πασχαλίτσας

Με πέντε γκολ, φιλοδώρησε ο Ατρόμητος την Α.Ε. Πασχαλίτσας και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ.
Στο πρώτο ημίχρονο η ζέστη ήταν αφόρητη, οι παίκτες του Ατρομήτου υποτιμώντας τον αντίπαλο, λες και έκαναν αγγαρεία έκαναν απανωτά λάθη και ο εκνευρισμός στην κερκίδα για την άσχημη εμφάνιση ήταν φανερός. Η Πασχαλίτσα με αρκετούς μικρούς στην σύνθεσή της, ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και ο Πατσιαλής έκανε δύο σωτήριες επεμβάσεις, αποσοβώντας το γκολ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο όλα άλλαξαν. Η ομάδα μπήκε πιο σοβαρή στο γήπεδο, έπαιξε το ποδόσφαιρο που ξέρουν οι παίκτες και σημείωσε πέντε όμορφα γκολ. Το 1-0 έγινε στο 57΄ από τον Στάμο με προβολή, αφού πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση του τερματοφύλακα σε σουτ του Γκόβαρη. Το 2-0 έγινε στο 62΄, από το Κόκκινο μετά από μαγική μπαλιά. πάρε - βάλε του Πολύζου, στον κενό χώρο. Το 3-0 έγινε 67΄ με ωραία φαλτσαριστή κεφαλιά του Στάμου, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γκόβαρη. Το 4-0 έκανε στο 80΄ο Ματζίκος με πλασέ, αφού προηγουμένως ο Κακαίτσας έκανε σλάλομ από δεξιά και το έβγαλε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα. Το σκορ έκλεισε στο 85΄ ο Κακαίτσας με σουτ. Για άλλο ένα αγώνα είχαμε πολυφωνία στο σκοράρισμα και σεφτέ στα γκολ, έκαναν οι Στάμος, Κόκκινος και Ματζίκος. 

 Η χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στους δύο αντιπάλους θα επαναληφθεί το Σάββατο για το πρωτάθλημα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες του Ατρομήτου, είναι ότι ο αγώνας του Σαββάτου θα είναι διαφορετικός και θα πρέπει να ξεχάσουν το 5-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΜΟΥΛΑΪ (40΄ ΦΑΛΑΓΓΑΣ) ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ (45΄ ΠΟΛΥΖΟΣ), ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ (60΄ ΜΑΤΖΙΚΟΣ), ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΣΤΑΜΟΣ, ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου