Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ισόπαλο το ντέρμπι (Ατρόμητος-Μυρίνη 0-0)


Δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη στον πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι για φέτος η ομάδα του Ατρομήτου απέναντι στον Α.Ο. Μυρίνης μένοντας στο στείρο 0-0.

Όλα χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Παλαμά θύμισαν παλιές καλές εποχές.Πολύς κόσμος που σχεδόν γέμισε από νωρίς το γήπεδο (ανάμεσά τους πολλές γυναίκες και μικρά παιδιά),τα πιτσιρίκια της Ακαδημίας του Ατρομήτου που συνόδευσαν τις ομάδες και τους διαιτητές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, τα καπνογόνα και τα χιλιάδες χαρτάκια που πέταξαν οι φίλοι των γηπεδούχων με την είσοδο των ομάδων δημιούργησαν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Και ενώ όλα προμήνυαν ότι κάτι ανάλογο θα βλέπαμε και στον αγωνιστικό χώρο, αυτό δεν έγινε.Αντίθετα το παιχνίδι ήταν απροσδόκητα κακό ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν αναμφισβήτητα από το καλύτερο έμψυχο υλικό της κατηγορίας.Χαρακτηριστικό είναι οι δυο! φάσεις που είχε όλες κι όλες το παιχνίδι.Και οι δυο στο δεύτερο μέρος καθώς στο πρώτο δεν υπήρξε καμία!.Στο 48' λοιπόν μετά απο κάθετη πάσα του Γκόβαρη, ο Κακαϊτσας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση απέναντι απο τον Τσαντούλα αλλα το σουτ που επιχείρησε με το αριστερό πέρασε άουτ.Για την Μυρίνη η μία και μοναδική φάση ήταν το δοκάρι απο το κόρνερ του Ζάρρα στις καθυστερήσεις.

Σε κακή αγωνιστική ημέρα βρέθηκαν οι περισσότεροι παίκτες του Ατρομήτου που έδειξαν να υπερεκτιμούν τους περυσινούς πρωταθλητές.Φυσικά το γεγονός οτι έπαιζαν με μια καλή ομάδα που κράτησε τον περυσινό κορμό της (αντίθετα με την ομάδα του Παλαμά που άλλαξε αρκετά), το φυσιολογικό άγχος της πρώτης επίσημης εμφάνισης στην έδρα τους μπροστά στον (πολύ) φίλαθλο κόσμο του Παλαμά, ίσως να έπαιξαν το ρόλο τους.Όσο και να προσπάθησε απο τον πάγκο ο Φώτης Στάμος είτε με εσωτερικές αλλαγές θέσεων (Κακαϊτσας-Μετούσι), είτε με αλλαγές προσώπων δεν κατάφερε να αλλάξει κάτι.Ο Ατρόμητος σε όλη τη διαρκεια είχε τον έλεγχο του μάτς αλλά χωρίς ουσία.Ούτε με την (σωστή) αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κόκκαλη στο 77' και το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε κατάφερε να φανεί απειλητικός για την εστία του Τσαντούλα.

Παρόλα αυτά οι παίκτες του Ατρομήτου σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού έδειξαν οτι διαθέτουν πολύ ταλέντο το οποίο με τα παιχνίδια και την ομοιογένεια που θα αποκτήσουν θα μπορέσουν να το ξεδιπλώσουν στον αγωνιστικό χώρο.Ο φίλαθλος κόσμος του Παλαμά θα πρέπει να συνεχίσει να στηρίζει όπως εχθες,που γέμισε σχεδόν το γήπεδο, την ομάδα που έδειξε απο την πρώτη αγωνιστική οτι μπορεί να πρωταγωνιστήσει φέτος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ(82' ΣΤΑΜΟΣ), ΜΟΥΛΑΪ, ΛΙΑΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ (89' ΜΑΤΖΙΚΟΣ), ΜΕΤΟΥΣΙ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ (65' ΚΥΡΙΑΚΗΣ).

ΜΥΡΙΝΗ : ΤΣΑΝΤΟΥΛΑΣ, ΣΕΜΟΣ (46' ΚΟΡΑΚΗΣ), ΠΑΠΑΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΤΣΑΓΓΑΡΗΣ (63' ΔΑΝΙΗΛ), ΡΟΒΑΣ, ΖΑΡΡΑΣ, ΣΙΟΥΡΤΟΣ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΑΡΤΣΑΝΑΣ, ΜΑΝΟΥΚΑΣ (75' ΓΚΑΤΖΗΣ).
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου