Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Άνετα 5-0 ο Ατρόμητος τον Ήφαιστο εκτός έδρας

Σε ένα αγώνα που δεν αντέχει σε κριτική ο Ατρόμητος πέρασε χωρίς να ιδρώσει από το Ξυνονέρι, αφού νίκησε τον αδύναμο Ήφαιστο με 0-5.
Η ομάδα του Παλαμά, από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε τη διάθεσή της να καθαρίσει από νωρίς το ματς και μέχρι το 20΄ έχασε τρεις - τέσσερες σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Αυτό το κατάφερε μόλις στο 21΄ όταν ο Παληγιάννης με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του τέρματος του Ηφαίστου. Στο 23΄ ο Ήφαιστος μένει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του σέντερ μπακ της ομάδας, που δέχθηκε δύο κίτρινες στην ίδια φάση, πρώτα για σκληρό φάουλ και μετά για τα ΄΄γαλλικά΄΄ που είπε στο διαιτητή και κάπου εκεί, νωρίς – νωρίς ο αγώνας τελείωσε. Το 0-1 είναι το σκορ που ολοκληρώνεται το πρώτο ημίχρονο και οι δύο ομάδες οδηγούνται στα αποδυτήρια.

Στο 62΄ ο Γκόβαρης με σουτ πάλι από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στη αριστερή γωνία του τερματοφύλακα και έκανε το 0-2. Στο διάστημα από το 72΄ ως το 79΄ ο Ατρόμητος πέτυχε άλλα τρία γκολ. Στο 72΄ με κεφαλιά του Φαλάγγα, στο 75΄ με σουτ του Κυριακόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής και στο 79΄ με τον Κακαϊτσα που δέχθηκε μπαλιά τρύπα από τον Γκόβαρη και πλάσαρε όμορφα τον τερματοφύλακα. 

Τα βλέμματα όλων τώρα είναι στραμμένα στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με την Α.Ε. Πασχαλίτσας, Την ερχόμενη Τρίτη για το κύπελλο και το Σάββατο για το πρωτάθλημα.

Ατρόμητος: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ (65΄ ΚΟΚΚΙΝΟΣ), ΜΟΥΛΑΪ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ (60΄ ΣΤΑΜΟΣ) , ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ (55΄ ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου