Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Φαλάγγας λυτρωτής στο 95΄ για τον Ατρόμητο

 

Με τέτοιες εμφανίσεις δεν πας πουθενά!
Ήταν δεδομένο οτι αυτός ο αγώνας δεν θα είχε καμία σχέση με τον αγώνα του κυπέλλου .

Δυστυχώς οι παίκτες του Ατρομήτου έμειναν στην εύκολη επικράτηση του αγώνα της Τρίτης και υποτίμησαν την Α.Ε. Πασχαλίτσας, η οποία στήθηκε με σαφή αμυντική τακτική και κρατούσε εύκολα την ισοπαλία μέχρι το 95΄. Για 90΄ λεπτά η ομάδα του Ατρομήτου έμοιαζε κοιμισμένη και οι παίκτες δεν μπορούσαν να αλλάξουν δύο μπαλιές. Τι φταίει άραγε:... το άγχος για γρήγορη επικράτηση που φορτώνει ο κόσμος την ομάδα, η βαριά φανέλα και η επιτακτική ανάγκη να βγει η ομάδα από την ανυποληψία χρόνων, η αλλαγή θέσεων κάποιων παικτών σε σχέση με τη θέση που έπαιζαν χρόνια, το μόνο σίγουρο είναι πως όλοι πρέπει να ηρεμήσουν και να αρχίσει η ομάδα να παίζει το ποδόσφαιρο που ξέρουν οι παίκτες της.

Για να επιστρέψουμε στα του αγώνα, η λύτρωση για την ομάδα ήρθε στο 95΄ από τον Φαλάγγα, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο αγώνας αυτός πρέπει να ξεχαστεί γρήγορα και η ομάδα να στρέψει την προσοχή της στον δύσκολο αγώνα του Σαββάτου στην Καρδίτσα με τον Αστέρα.


Η σύνθεση του Ατρομήτου : ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ. ΜΕΤΟΥΣΙ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (62΄ ΠΟΛΥΖΟΣ), ΣΤΑΜΟΣ (55΄ ΜΑΤΖΙΚΟΣ), ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ (40΄ ΓΑΤΣΟΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου