Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Με το δεξί ο Ατρόμητος (0-3 τον Εθνικό)


Σαν σίφουνας πέρασε ο Ατρόμητος από την έδρα του Εθνικού (εκεί που τελείωσε με ήττα πέρυσι το πρωτάθλημα) δείχνοντας -ειδικά στο δεύτερο μέρος- ότι είναι έτοιμος να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος.

Οι παίκτες του Φώτη Στάμου ξεκίνησαν νωθρά το παιχνίδι (το αγχος της πρεμιέρας βλέπετε) με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι να είναι μοιρασμένο και να λήξει χωρίς γκολ.

Στο δεύτερο μέρος οι φωνές του Φώτη Στάμου έπιασαν τόπο και έτσι μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κατα γενική ομολογία,αυτή του Παλαμά .Μέσα σε 45' κατάφερε να πετύχει τρία γκόλ, του ακυρώθηκε ένα (κανονικό) γκολ και αν ήταν πιο εύστοχοι οι παίκτες του στην τελική προσπάθεια ο δείκτης του σκορ ίσως να ανέβαινε και πιο ψηλα.

Τα γκολ πέτυχαν οι : Σπύρος Γκόβαρης με προβολή στο 62', ο Γάτσιος στο 70' έκανε το 0-2 για να κλείσει το σκορ ο Μάκης Κυριακόπουλος στο 85' (σκοράροντας εναντίον της παλιάς του ομάδας).

*Πολύς ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε το σημερινό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του νοσοκομείου.Ειδικά οι Παλαμιώτες φίλαθλοι έδωσαν βροντερό παρών δίνοντας ενα στίγμα του τι θα επακολουθήσει στον επόμενο εντός εδρας αγώνα (με τον πρωταθλητή Α.Ο. Μυρίνης) και δείχνοντας οτι και φέτος θα αποτελούν την κινητήρια δύναμη της ομάδας.

Η σύνθεση του Ατρομήτου : ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΟΣ, ΜΟΥΛΑΪ, ΛΙΑΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΟΛΥΖΟΣ (46΄ ΜΕΤΟΥΣΙ), ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ(60' ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ), ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ (85΄ ΚΟΚΚΙΝΟΣ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου