Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Απότομη προσγείωση για Ατρόμητο (ήττα 3-0 στο Μύρος).


Αγνώριστος παρουσιάστηκε στο Μύρος ο Ατρόμητος την Κυριακή στον 2ο αγώνα για τα play off, γνωρίζοντας φυσιολογικά την ήττα με σκορ 3-0 απο την τοπική ομάδα, η οποία πλέον μπήκε για τα καλά στο κόλπο της ανόδου.

Ο Ατρόμητος μετά απο πολύ καιρό δεν κατάφερε να σκοράρει κάτι που έκαναν απο νωρίς (στο 18') οι περσινοί πρωταθλητές οι οποίοι προηγήθηκαν με σκόρερ τον Μανούκα. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με την έναρξη του δευτέρου μέρους με σουτ του Μερεντίτη (στο 48') και με τον Ατρόμητο να μην δείχνει να πιστεύει οτι θα πάρει κάτι απο το παιχνίδι,ο Ρόβας στο 79' με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Σε κακό δαίμονα εξελίσεται φέτος ο Α.Ο. Μυρίνης για την ομάδα του Παλαμά, καθώς σε τέσσερις αναμετρήσεις (δύο στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο και μια τώρα στα play off) έχει να επιδειξει μόλις δύο ισοπαλίες!!

Αυτή η ήττα όμως δεν σημαίνει και τίποτα (αφού και οι άλλοι μπάλα παίζουν) καθώς ο Ατρόμητος παραμένει πρώτος (έστω και με ένα βαθμό) και έχει ένα ακόμα ντέρμπι μπροστά του την Μ. Πέμπτη μέσα στο Προάστιο με αντίπαλο τον Α.Ο. Σελλάνων.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ , ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ (75'ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑΣ), ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ, ΚΑΚΑΙΤΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου