Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Συνεχίζει να μοιράζει γκολ ο Ατρόμητος και στα play off...

Αποφασισμένος να δείξει από την πρώτη αγωνιστική των play off ποιος είναι το αφεντικό, ο Ατρόμητος υπέταξε χθες(σ.σ. Πέμπτη 10/04/2014) στο γήπεδό του τον Απόλλων Μακρυχωρίου με σκορ 5-0.
Η ομάδα του Σάκη Γκαδρή έδειξε -ακόμη και με κακές καιρικές συνθήκες και σε βαρύ αγωνιστικό χώρο- ότι βρίσκετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση την κατάλληλη χρονική περίοδο.Με παίκτες που φαίνεται να μην έχουν καμιά διάθεση να παραχωρήσουν σε κανένα την πρώτη θέση που -κατά κοινή παραδοχή- δίκαια κατέκτησαν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Τα γκολ για τον Ατρόμητο -που στο τέλος κατέβασε κιόλας ταχύτητα- πέτυχαν οι Λιάπης και Κυριακόπουλος στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο σκόρερ χρίστηκαν οι Φαλάγγας, Παληγιάννης (ήταν να μην πάρει φόρα!), και Κακαϊτσας.

Την επόμενη αγωνιστική (2η) που θα γίνει την προσεχή Κυριακή στις 17:00, ο Ατρόμητος αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Μυρίνη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΜΟΥΛΑΪ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ , ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ, ΚΑΚΑΙΤΣΑΣ. Έπαιξαν και οι ΝΤΙΚΑΣ, ΤΕΓΑΣ & ΤΣΙΑΝΤΟΥΛΑΣ.

** Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για την σειρά των αγώνων στα μπαράζ ανόδου για την Γ' Εθνική.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Καρδίτσας (μια εκ των Ατρομήτου Παλαμά, Σελλάνων, Μυρίνης και Απόλλων Μακρυχωρίου που θα αναδειχθεί από τα Play off που ξεκινούν σήμερα) θα αγωνιστεί στον 6ο όμιλο με τις πρωταθλήτριες Πιερίας (δεν έχει αναδειχθεί ακόμα), Θεσσαλίας (Πύρασος Ν. Αγχιάλου) και Λάρισας (Δήμητρα Γιάννουλης). Η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση θα πάρει θέση στο νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής που θα διεξαχθεί σε τέσσερις ομίλους.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου