Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Ενόψει play off, περίπατος του Ατρομήτου και πρωτιά...Δεύτερος ο Α.Ο Σελλάνων.

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε ο Ατρόμητος την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, αφού χθες στο γήπεδό του κέρδισε άνετα τον Α.Ο. Σελλάνων με σκορ 4-1 και τερμάτισε στην πρώτη θέση και έτσι θα ξεκινήσει και τα μπαράζ από κει με 4 βαθμούς.
Ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν το χθεσινό -μιας και Ατρόμητος και Σέλλανα είχαν εξασφαλίσει την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα- και σαν τέτοιο αντιμετωπίστηκε από ομάδες και φιλάθλους.Σχετικά μικρή ήταν η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο που όμως αποθέωσε την ομάδα του Ατρομήτου για την φετινή της μεχρι τώρα πορεία.Αλλά και οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων (κυρίως του Α.Ο. Σελλάνων) έδειχναν να έχουν το μυαλό τους στα σημαντικότερα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες των παικτών και ειδικά το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο.Το δεύτερο όμως ήταν όλα τα λεφτά.

Στο 49' ο Μπάμπης Γάτσιος εκμεταλλεύθηκε την ολιγωρία του αμυντικού του Προαστίου και στο τετ α τετ ευστόχησε ψύχραιμα ανοίγοντας το σκορ.Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν δέκα λεπτά αργότερα με τον Μπούσδρα να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα του Θωμά Πατσιαλή μετά απο εκτέλεση φάουλ του Παπαευαγγέλου. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Βασίλης Κακαϊτσας τιμώρησε το λάθος υπολογισμό της μπάλας από τον Λέμπα και έβαλε πάλι μπροστά στο σκορ τον Ατρόμητο. Από κει και πέρα μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν οι γηπεδούχοι.

Ο Ευριπίδης Παληγιάννης στο 72' με ένα κεραυνό από τα 25 μέτρα έκανε το 3-1 (το οποίο πανηγύρισε δεόντως) για να κλείσει το σκορ στο 4-1 λίγα λεπτά αργότερα οΓάτσιος (δεύτερο προσωπικό) με δυνατό σουτ επίσης έξω από τη μεγάλη περιοχή.

*Πρώτος λοιπόν μετά από 18 χρόνια!! ο Ατρόμητος Παλαμά (η τελευταία ήταν τη σεζόν 1995-96) αλλά φυσικά υπάρχουν και τα play off.

**Αν και λίγοι οι φίλοι του Ατρομήτου δημιούργησαν μια φοβερή ατμόσφαιρα (ειδικά στην είσοδο των ομάδων αλλά και στα γκολ).

***Στο ημίχρονο του παιχνιδιού μία έκπληξη περίμενε τους φιλάθλους καθώς έκαναν την εμφάνισή τους μικρές μαζορέτες, που φορώντας φανέλες του Ατρομήτου, έδωσαν άλλη ομορφιά στο γήπεδο και διασκέδασαν τον κόσμο με τις χορευτικές τους φιγούρες!.Δείτε και το σχετικό βίντεάκι Μαζορέτες Ατρόμητος Παλαμά


Οι συνθέσεις :  
Ατρόμητος: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΜΟΥΛΑΪ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΛΙΑΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ , ΓΚΟΒΑΡΗΣ , ΓΑΤΣΟΣ, ΚΑΚΑΙΤΣΑΣ. Έπαιξαν και οι ΝΤΙΚΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

Α.Ο. Σελλάνων: ΛΕΜΠΑΣ, ΜΠΑΛΤΑΣ(60' ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΠΟΥΣΔΡΑΣ, ΚΛΙΑΦΑΣ, ΚΩΣΤΑΜΗΣ(80' ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ), ΚΟΥΜΟΥΡΙΑ, ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΣΙΩΜΟΣ, ΣΑΚΚΑΣ, ΤΣΙΛΙΑΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ(73' ΝΤΑΛΟΥΜΗΣ).














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου