Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Με μισή ομάδα το Παιδικό....Φυσιολογική ήττα απο την Αναγέννηση...(4-0)

    


Για έναν ακόμη αγώνα (7η αγωνιστική) το Παιδικό τμήμα του Ατρομήτου δεν μπόρεσε να παραταχθεί πλήρη (ούτε κατά διάνοια) αφού για διάφορους λόγους (υγείας, φροντιστήρια κ.α.) ο κόουτς Στράτος Πέτρου είχε στην διάθεσή του μόλις 11! ποδοσφαιριστές για να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που, πέραν του ότι έχει καλή ομάδα, είχε και άλλες τόσες επιλογές.

Γεγονός είναι πάντως οτι οι πιτσιρικάδες του Παλαμά έπαιξαν πολύ παθιασμένα και θα μπορούσαν να πετύχουν και κάποιο γκολ, αφού μπόρεσαν και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες.Λογικά η πλάστιγγα έγειρε κάποια στιγμή υπέρ των γηπεδούχων, ειδικά όταν επήλθε και η κούραση, και έτσι ήρθε το τελικό 4-0.

Μετά και απο αυτό το αποτέλεσμα απομακρύνθηκε ο στόχος που είχε μπεί απο την αρχή για μια διάκριση φέτος με το Παιδικό τμήμα αφού το ταλέντο περισσεύει.Δυστυχώς όμως όπως προείπαμε διάφορα προβλήματα δεν άφησαν την ομάδα να αγωνιστεί σχεδόν ούτε μια φορά πλήρης.

Σίγουρα όμως οι μικροί δεν πρέπει να απογοητεύονται, αντίθετα να πεισμώσουν περισσότερο και να τα δώσουν όλα στα επόμενα παιχνίδια που απομένουν μετά την διακοπή των εορτών αλλα και στα διάφορα φιλικά και τουρνουά που θα συμμετάσχει η Ακαδημία.Άλλωστε απο το καλοκαίρι η αντρική ομάδα είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί και να τους εντάξη στην δύναμή της ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να αναδείξουν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους.

***Πλέον υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές και με την ευκαιρία οι προπονητές και όλα τα παιδιά της Ακαδημίας σας εύχονται ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα με έχετε υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν :Τσαρούχας,Παπαντίνας, Κατσάρας, Καραμήτρος, Μαντές, Πετρόπουλος, Παπαδημητρίου, Λαϊνάς, Καραμαλίγκας, Καρακώστας και Αρχοντούλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου