Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά φιλανθρωπίας του Ατρομήτου


Με πλήρη επιτυχία τελείωσε του τουρνουά φιλανθρωπίας του Ατρομήτου, στο οποίο εκτός από τον οικοδεσπότη πήραν μέρος και οι ομάδες της Παλαμαϊκής, του Αστέρα Βλοχού και του Αίαντα Μαραθέας. Μπορεί στο Εθνικό Στάδιο Παλαμά να μην ήταν πολύς κόσμος που παρακολούθησε το τουρνουά, αλλά μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσό και αρκετά τρόφιμα που θα είναι στήριγμα για κάποιους ανθρώπους. Πριν από την έναρξη των αγώνων, οι τρεις διαιτητές, οι παίκτες και οι διοικήσεις και των τεσσάρων ομάδων έδωσαν κι αυτοί τον οβολό τους βοηθώντας έτσι στο εγχείρημα της διοίκησης του Ατρομήτου.
Οι αγώνες άνοιξαν με την αναμέτρηση Ατρόμητος – Παλαμαϊκή με τον Ατρόμητο να κερδίζει 4-2. Τα γκολ των νικητών πέτυχαν Ματζίκος 2, Ερβίστ και Κυριακόπουλος. Για τους ηττημένους Σκουλαράκος 2.

Ακολούθησε η αναμέτρηση Αίας Μαραθέας – Αστέρας Βλοχού, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν τα 35΄ ισόπαλες 0-0. Στην διαδικασία των πέναλτι ο Αίας κέρδισε με 6-5 και έστειλε τον Αστέρα στον μικρό τελικό.

Στον μικρό τελικό ο Αστέρας κέρδισε την Παλαμαϊκή με 2-0 με τα γκολ να πετυχαίνουν Καλόγηρος και Καλογιάννης.

Στον μεγάλο τελικό ο Ατρόμητος κέρδισε τον Αία με 5-0. Τα γκολ πέτυχαν: Κυριακόπουλος 2, Κακαίτσας, Γκόβαρης και Μαγαλιός Ν.

Στο τέλος του τουρνουά στις τέσσερις ομάδες απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες και στην νικήτρια ομάδα του Ατρομήτου, κύπελλο.

Μετά το τέλος του τουρνουά αποφασίστηκε και με την σύμφωνη γνώμη του εκπροσώπου του ΄΄Σπιτιού της Αγάπης΄΄ πατέρα Χαράλαμπου Μπάμου, το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων να δοθεί στην οικογένεια του παλαιού μπασκετμπολίστα των Τιτάνων Νίκου Παπαβασιλείου, το σπίτι του οποίου κάηκε ολοσχερώς.

Τέλος το διοικητικό συμβούλιο του Ατρομήτου ευχαριστεί όλες της ομάδες που έκαναν δεκτό το αίτημά του και παραβρέθηκαν στο τουρνουά, ακόμη ευχαριστεί και όλο τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και βοήθησε αυτήν την προσπάθεια.


Παρακάτω μπορείτε να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο το σημερινό τουρνουά :









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου