Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ήττα στις λεπτομέρειες για το Παιδικό τμήμα - Το πάλεψαν οι Προπαίδες



Την διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής είχαμε το Σαββατοκύριακο τόσο για το Προπαιδικό όσο και για το Παιδικό πρωτάθλημα.
Παιδικό : Στις λεπτομέρειες ηττήθηκε με σκορ 2-3 στο Δημοτικό Στάδιο από την Α.Ε. Λεονταρίου το Παιδικό τμήμα της Ακαδημίας.Οι παίκτες του Ατρομήτου ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι των αντιπάλων τους αλλά (κυρίως λόγω ατομικών ολιγωριών) βρέθηκαν δύο φορές να κυνηγούν στο σκορ.Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15' για να ισοφαρίσει με την έναρξη του δευτέρου μέρους με δυνατό σουτ ο Γιώργος Πετρόπουλος.
Στο 30' οι παίκτες της Α.Ε. Λεονταρίου πήραν πάλι κεφάλι στο σκορ.Οι του Ατρομήτου πίεσαν, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες και τελικά έφεραν πάλι το ματς στα ίσια στο 43' όταν μετά από σουτ βολίδα του Γιώργου Πετρόπουλου, ο Κώστας Καραμήτρος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Και ενώ οι μικροί του Ατρομήτου πίεζαν για την νίκη(χαρακτηριστική η ευκαιρία με το έξυπνο ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ηλία Σακελλαρίου που η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι αφού βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και επέστρεψε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα) λίγο πριν τη λήξη του αγώνα οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με ένα ανέλπιστο γκολ.

Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι :Τσαρούχας,Παπαντίνας, Τρουβάς, Κατσάρας, Πράπας, Καραμήτρος, Σακέλλαρίου, Πετρόπουλος, Παπαδημητρίου, Λαϊνά, Καρακώστας και Αρχοντούλης.  

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ : Φυσιολογική ήττα για το Προπαιδικό τμήμα (9-2) που αγωνίστηκε εκτός έδρας με αντίπαλο τον Α.Σ. Κρόνο.Η παρουσία τριών παικτών στην ομάδα του Κρόνου που η σωματική τους διάπλαση είναι τεράστια για την ηλικία τους, έκανε τους γηπεδούχους απόλυτους κυρίαρχους του αγώνα, με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές να κάνουν όλο το παιχνίδι και να πετυχαίνουν τα έξι από τα εννέα γκολ.

Παρόλα αυτά όμως πρέπει να παραδεχτούμε οτι οι μικροί του Ατρομήτου ήταν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με άλλα παιχνίδια και παρά την ανωτερότητα του αντιπάλου πάλεψαν μέχρι τέλους το ματς και (ειδικά με την αποχώρηση των τριών παραπάνω παικτών) κατάφεραν να πετύχουν και δύο πολύ όμορφα γκολ.Το πρώτο στο 49' με δυνατό αριστερό σουτ του Γιώργου Λιάπη έξω απο την μεγάλη περιοχή και το δεύτερο μετά από συνεργασία τελικός αποδέκτης έγινε ο Χρήστος Μακρής που πλάσαρε άψογα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Την επόμενη αγωνιστική το Προπαιδικό τμήμα δεν αγωνίζεται καθώς κάνει το ρεπό του.
Για τον Ατρόμητο αγωνίστηκαν στο προχθεσινό παιχνίδι : ΤΣΕΡΕΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΦΑΝΗΣ, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΒΑΛΑΝΤΗΣ, ΚΑΤΡΑΝΑΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ, ΜΑΚΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΑΝΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΒΑΙΟΣ, ΤΖΙΩΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΛΙΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΚΟΥΤΣΙΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.       
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου