Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔ.- ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-3

Την πρώτη τους νίκη με σκορ 2-3 πέτυχαν οι μικροί της Ακαδημίας του Ατρομήτου (Προπαιδικό Τμήμα) στο γήπεδο της Αγιοπηγής, με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΚ. Μετά απο ενα πολύ καλό παιχνίδι , οι μικροί ποδοσφαιριστές ευχαριστήθηκαν το μάτς ,δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες και έφυγαν νικητές απο τον αγωνιστικό χώρο.
Το 1-0 έκανε μόλις στο 2' ο Ηλίας Σακελλαρίου με καρφωτή κεφαλιά.Το 2-0 σημείωσε πάλι ο ίδιος παίκτης στο 13' με σούτ μέσα απο την περιοχή.Το τρίτο γκόλ της ομάδας μας πέτυχε στο 10' του δευτέρου ημιχρόνου με γυριστό σούτ ο Κώστας Καραμήτρος μετά απο καταπληκτικό συνδυασμό που έκαναν οι παίκτες του Ατρομήτου. Απο εκεί και μετά οι πολλές αλλαγές έπαιξαν το ρόλο τους ώστε να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού και καταλήξει στο τελικό 2-3.Ακολουθούν φωτογραφίες απο την αποστολή του Ατρομήτου που μετακινήθηκε με το λεωφορείο του Δήμου Παλαμά.

Επάνω: Δασκαλόπουλος Δ.,Μαγαλιός Η.,Κτσάρας Θ.,Καρβούνης Γ.,Μπατζιάς Β.,Τσαρούχας Κ.,Μαντές Κ.,Παπανικολάου Κ.,Σιαμέτης Κ.,Τρουβάς Δ.,Καρακώστας Θ.,Σακελλαρίου Ηλίας.,Πράπας Θ.,Μπακαβέλος Β.,Κουβαράς Γ.,Ξένος Γ.
Κάτω:Πέτρου Θέμης.,Καλόγηρος Β.,Θεοχάρης Β.,Λαϊνάς Β.,Τζιβένης Γ.,Γκαντρής Π.,Πετρόπουλος Γ.,Καραμήτρος Κ.,Ταρούσι Αλέξης.,Τσιανάβας Δ.,Κωσταρέλος Δ.,Παπαντίνας Ε. 



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου