Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Α.Σ. Ατρόμητος-Α.Ε. Ψαθοχώρας '77 6-1

Μια ακόμη ευρεία νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος Παλαμά εντός έδρας με αντίπαλο την Α.Ε. Ψαθοχώρας '77 με σκορ 6-1, για την 10η αγωνιστική του 1ου Ομίλου της Β' Ερασιτεχνικής.
Οι γηπεδούχοι ήταν κατα πολύ ανώτεροι των αντιπάλων τους ,όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ,και έκαναν έτσι ένα ακόμη βήμα για την επίτευξη του στόχου τους ,που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.Το ημίχρονο βρήκε τον Ατρόμητο να προηγείται με 4-1 , έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Κώστα Νασιάκο που πέτυχε "καρέ" ,σημειώνοντας τα πρώτα 4 γκόλ της ομάδας(τα 2 με εκτέλεση πέναλτι).Οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 3-1.Στο δεύτερο ημίχρονο σημειώθηκαν άλλα 2 γκόλ απο τον Ασίμ Μουλάϊ και χάθηκαν πολλές ευκαιρίες απο τους παίκτες του Ατρομήτου για ακόμη μεγαλύτερο σκόρ.
Η σαφής ανωτερώτητα του Ατρομήτου ήταν ευκαιρία για τον προπονητή Αλέκο Γκαζούνη να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες της ομάδας(Ροκάς, Πολύζος, Ζητούνης, Καραθανάσης, Μαγαλιός Ν.) οι οποίοι έδειξαν ότι αποτελούν επένδυση για το μέλλον της ομάδας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:  Πατσιαλής Θωμάς  , Ροκάς Φώτης , Πέτρου Στράτος , Μαγαλιός Νεκτάριος , Ανυφαντάκος Βασίλης , Μαγαλιός Κώστας , Νασιάκος Κώστας , Μούτσα Έντι , Μουλάϊ Ασίμ , Φαλάγγας Βαγγέλης , Παλιγιάννης Ευριπίδης.
Έπαιξαν και οι : Πολύζος Γιάννης , Ζητούνης Βαγγέλης  και Καραθανάσης Γιώργος.
Την επόμενη αγωνιστική (11η) ο Ατρόμητος αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Α.Ο. Φύλλου.
*Φωτογραφίες απο το σημερινό ματς θα αναρτηθούν αργότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου