Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

"ΣΤΡΑΒΟΠΑΤΗΜΑ"

Δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασε η 11η αγωνιστική για την ομάδα μας που αγωνίστηκε εκτός έδρας με αντίπαλο τον Α.Ο. Φύλλου και αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 . Ο Ατρόμητος για μια ακόμη αγωνιστική δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες για να¨καθαρίσει¨ το μάτς απο το 1ο ημίχρονο. Και ενώ είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερνε να σκοράρει , εφαρμόστηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και ισοφαρίστηκε απο στημένη φάση χωρίς οι αντίπαλοι να έχουν απειλήσει πριν καθόλου την εστία του Πατσιαλή.
Αποκορύφωμα των χαμένων ευκαιριών το πέναλτι στο 85' που εκτέλεσε ο Νασιάκος , η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της δεν κατάφερε κανένας παίκτης των φιλοξενούμενων να τη στείλει στα δίκτυα.Το 1-0 έκανε στο 45΄ με κεφαλιά ο Παλιγιάννης μετά απο εκτέλεση φάουλ του Ντίνα.
Μετά απο αυτή την ισοπαλία ο Ατρόμητος μένει λίγο πίσω στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:  Πατσιαλής Θωμάς  , Ντίνας Γιάννης , Πέτρου Στράτος , Μαγαλιός Νεκτάριος , Ανυφαντάκος Βασίλης , Μαγαλιός Κώστας , Νασιάκος Κώστας , Μούτσα Έντι , Μουλάϊ Ασίμ , Φαλάγγας Βαγγέλης , Παλιγιάννης Ευριπίδης.
Την επόμενη αγωνιστική (12η) ο Ατρόμητος θα έχει ρεπό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου