Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΔΟΞΑ ΜΑΡΚΟΥ 0-0

Δεν κατάφερε να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του ο Ατρόμητος παραχωρώντας εντός έδρας λευκή ισοπαλία στη Δόξα Μάρκου στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής. Έτσι το βαθμολογικό προβάδισμα των 4 βαθμών που απέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική απώλεσε η ομάδα του Παλαμά καθώς οι έτεροι συνδιεκδικητές της ανόδου Προδρομιακός και Δόξα Μασχολουρίου προχώρησαν με νίκες. Αγωνιστικά το παιχνίδι χαρακτηριστηκε απο τις πολυ δυνατές μονομαχίες και το πάθος για τη νίκη πού έδειξαν και οι δυο ομάδες.


Η Δόξα Μάρκου είχε μια πολύ καλή παρουσία και εκμεταλλευόμενη τις απουσίες και την κακή αγωνιστική μέρα των γηπεδούχων κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας απο τον Παλαμά.Η ομάδα του Ατρομήτου είχε ευκαιρίες για να πετύχει τη νίκη (δοκάρι απο φάουλ του Γιώργου Μαγαλιού) ωστόσο το γκολ δεν ήρθε ποτέ και απώλεσε δύο σημαντικούς βαθμούς για την επίτευξη του στόχου της.


Πολύς ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε το χθεσινό παιχνίδι(περίπου 400 άτομα) με φιλάθλους και των δυο γειτονικών ομάδων δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα απο τα παλιά στο γήπεδο....Δέν έλειψαν βέβαια και κάποιες απαράδεκτες συμπεριφορές και απο τις δυο πλευρές που δεν τιμούν,ούτε προάγουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. 


Την επόμενη αγωνιστική ο Ατρόμητος αγωνίζεται εντός έδρας με την Κυψέλη.Προηγείται όμως το σημαντικό παιχνίδι στον ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον Πάμμισο Καλογριανών την Τετάρτη 29/02 στις 14:45 στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά. 

**Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο την Παρασκευή το πρωϊ η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Γιώργου Μαγαλιού, Τζίνα Λάϊου. Η Διοίκηση, ο προπονητής και οι συμπαίκτες του Γιώργου έυχονται στο ζευγάρι να τους ζήσει η μικρή , να είναι γερή και καλότυχη στη ζωή της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου