Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-2

Mια ακόμη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Ατρόμητος, αυτή η φορά με 0-2 επί του Αρη Αγ. Παρασκευής για την 20η αγωνιστική του 1ου ομίλου της ΕΠΣΚ, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή λόγω των καιρικών συνθηκών.
Το σκορ άνοιξε στο 40΄ ο Βαγγέλης Φαλάγγας μετά απο ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα και το τελικό 2-0 έκανε ο νεαρός Νεκτάριος Μαγαλιός στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτου γκόλ για φέτος.
Η σημερινή νίκη αποκτά ιδιαίτερη σημασία για την Παλαμιώτικη ομάδα καθώς -σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα-απολαμβάνει πλέον την μοναξιά της κορυφής του ομίλου. 
Εμβόλιμη αγωνιστική θα έχουμε την προσεχή Τετάρτη 22/2 στις 15:00 ώστε να αναπληρωθεί η μία εκ των δύο αγωνιστικών που "χάθηκαν" λόγω των χιονοπτώσεων. Ετσι ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Παλαμαϊκής .
Η σύνθεση του Ατρομήτου: Πατσιαλής Θωμάς , Μαγαλιός Γιώργος , Λιάπης Παντελής , Ραμαντάνης Παναγιώτης  , Πέτρου Στράτος , Παλιγιάννης Ευρυπίδης , Μαγαλιός Νεκτάριος , Τρουβάς Βαγγέλης , Φαλάγγας Βαγγέλης, Νασιάκος Κώστας , Μουλάϊ Ασίμ.


Ακολουθούν φώτο απο το σημερινό μάτς:


 


2 σχόλια:

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΕΒΕΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 11 ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΙ ΥΛΙΚΟ ΜΙΛΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή