Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Π.Α. ΣΟΦΑΔΩΝ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ 4-0

Η χθεσινή επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ύστερα απο την διακοπή τριών εβδομάδων λόγω των κακών καιρικών συνθηκών δεν ήταν επιτυχής για την Ακαδημία του Ατρομήτου. Οι μικροί παίκτες του προπαιδικού τμήματος δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα , χάνοντας στο Δημοτικό γήπεδο Σοφάδων απο την τοπική Ακαδημία με σκορ 4-0 ,το οποίο όμως δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Ατρομήτου ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του μάτς , έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε και έχασε δυο μοναδικά τετ α τετ με τον Γιώργο Πετρόπουλο και έτσι οι δυο ομάδες πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι τραυματισμοί των Θωμά Κατσάρα , Γιώργου Τζιβένη και Γιώργου Πετρόπουλου άλλαξαν την εικόνα του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να βρίσκουν κενούς χώρους και να φτάνει το σκορ σε αυτό το εύρος.
Το χθεσινό κακό αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να απογοητεύσει τους πιτσιρικάδες της Ακαδημίας, αντίθετα πρέπει να τους πεισμώσει και να συνειδητοποιήσουν πως καλός ποδοσφαιριστής δεν γίνεται κανένας ,όσο ταλέντο και να είναι στην ηλικία του, χωρίς συνεχή παρουσία και σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.....
Το Προπαιδικό Τμήμα του Ατρομήτου(1999-2000) που συμμετείχε στο χθεσινό ματς:
Κατσάρας Θ., Καρβούνης Γ., Τσαρούχας Κ., Αντωνίου Μάνθος, Σιαμέτης Κ., Καρακώστας Θ., Σακελλαρίου Η., Πράπας Θ., Θεοχάρης Β., Λαϊνάς Β., Τζιβένης Γ., Πετρόπουλος Γ., Καραμήτρος Κ., Τσιανάβας Δ., Παπαντίνας Ε.


**Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για ΠΑΙΔΙΚΟ & ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ είναι για αύριο Τρίτη 21/02/2012 και ώρα 19:00.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου