Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κοπή της βασιλόπιτας της Ακαδημίας του Ατρομήτου στο Μεζεδοπωλείο ¨ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ¨ στον Παλαμά.
Ήταν μια καλή ευκαιρία να βρεθούν μαζί όλα τα παιδιά των τμημάτων υποδομής καθώς το τελευταίο διάστημα λόγω καιρού η συμμετοχή σε προπονήσεις και αγώνες είναι δύσκολη.
Οι υπεύθυνοι και προπονητές Στράτος Πέτρου και Βαγγέλης Τρουβάς προλόγισαν την εκδήλωση αναφερόμενοι στην μέχρι τώρα λειτουργία της Ακαδημίας , τον προγραμματισμό και τους στόχους μέχρι το τέλος Ιουνίου, τις υποχρεώσεις αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος   Κωστας Πατσιαλής , ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π  Κώστας Τζέλλας και από τον Ατρόμητο ο Πρόεδρος Γιώργος Πάσχος , ο αντιπρόεδρος Νίκος Σακελλαρίου , ο Γεν. Αρχηγός Απόστολος Τσερέπης και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας Χρήστος Νασιούλης.
Η παρουσία όλων των παραπάνω προσώπων έδωσε την αφορμή για μια καλή συζήτηση γύρω από τα θέματα και τις ανάγκες της Ακαδημίας αλλά και της μεγάλης ομάδας του Ατρομήτου, με τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π να υπόσχονται πως -παρά τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που υπάρχουν- θα είναι κοντά στα παιδιά της Ακαδημίας αλλά και θα στηρίξουν όσο μπορούν την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το Διοικητικό Συμβούλιο για  την αποπεράτωση του γηπέδου του Ατρομήτου.
Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Πετρόπουλος που βρήκε το πρώτο από τα τρία φλουριά της πίτας που αντιστοιχούσε σε ένα παιδικό ρολόι και 30 ευρώ.Ο δεύτερος τυχερός ήταν ο Σωτήρης Μαντές που κέρδισε  μια φόρμα και το τρίτο φλουρί βρήκε  ο Γιάννης Σακελλαρίου που κέρδισε μια μπάλα ποδοσφαίρου.Μοιράστηκαν όμως και άλλα τρία δώρα με κλήρωση και οι τυχεροί ήταν οι : Δασκαλόπουλος Δημήτρης(μια φορμα) και τα αδέρφια!! Τσιάκα ο Βασίλης (ενα παιδικό ρολόι) και ο Κων/νος(μια φόρμα).
* Η βασιλόπιτα ήταν προσφορά απο το αρτοποιείο ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ.
Ακολουθούν φώτο απο την χθεσινή εκδήλωση :

 

2 σχόλια: