Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Στο πρόγραμμα και οι άσχημες εμφανίσεις. 1-1 ο Ατρόμητος με τον Εθνικό.


Δεν τα κατάφερε ο Ατρόμητος και έφερε ισοπαλία 1-1 με τον Εθνικό που με την εικόνα του στον αγώνα, μάλλον αδικείται από το αποτέλεσμα.Η ομάδα της Καρδίτσας αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο ήταν ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο δοκάρια, ενώ σε μορφή του αγώνα εξελίχθηκε ο Πατσιαλής που έκανε φοβερές αποκρούσεις. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος δεν βρισκόταν στο γήπεδο και οι παίκτες των φιλοξενουμένων έκαναν ότι ήθελαν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα και έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, αλλά σημαντικές ευκαιρίες έχασε και Εθνικός με τον Πατσιαλή όπως είπαμε να εξελίσσεται σε ήρωα! 

Ο Ατρόμητος κατάφερε να προηγηθεί με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή, του Κυριακόπουλου στο 80΄ που έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά μέσα από την γραμμή του τέρματος. Το 1-0 και στο χρονικό σημείο που έγινε, θα περίμενε κάποιος να πτοείσει τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι όμως αντίθετα, βγήκαν ψυχωμένα στην αντεπίθεση και στο 83΄ ισοφάρισαν με τον Μανασή που πήρε το ριμπάουντ μετά από φοβερή απόκρουση του Πατσιαλή σε σουτ του Μπαντή. Ο Ατρόμητος θα μπορούσε ωστόσο να κλέψει την νίκη στο 89΄ όταν Γκόβαρης και Κυριακόπουλος έκαναν ένα υπέροχο συνδυασμό και ο τελευταίος βρέθηκε τετ α τετ με τέρμα, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Η απουσία του Φαλάγγα λόγω προβλήματος στην μέση ήταν αυτή που στοίχισε στον Ατρόμητο, γιατί αναγκάστηκε ο Παληγιάννης να παίξει στόπερ, πράγμα που αποδυνάμωσε πολύ την μεσαία γραμμή μιας και η ομάδα ήταν κομμένη στα δύο. Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων την ομάδα την περιμένει ένας δύσκολος αγώνας αυτός στην έδρα του περσινού πρωταθλητή, Α.Ο. Μυρίνης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΝΤΙΚΑΣ (65΄ ΚΟΚΚΙΝΟΣ) ΜΟΥΛΑΪ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΤΣΟΣ, ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου