Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ισόπαλο το ντέρμπι στο Προάστιο. Νικητής ο κόσμος του Παλαμά!


Ισοπαλία 1-1, που τον κρατά στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά επτά και εννέα βαθμούς από τους διώκτες του, απέσπασε ο Ατρόμητος στο Προάστιο, από τον Α.Ο. Σελλάνων.Το πρώτο ημίχρονο ανήκει αποκλειστικά στην ομάδα του Προαστίου και το δεύτερον στην ομάδα του Παλαμά. Ο Α.Ο. Σελλάνων προηγήθηκε με τον Παπανικολάου στο 15΄. Ο Παπαευαγγέλου έκανε από πλάγια, σέντρα στο δεύτερο δοκάρι που πετάχτηκε ο Παπανικολάου και με άπιαστη κεφαλιά στη άλλη πλευρά της εστίας του Πατσιαλή, δεν του έδωσε περιθώρια αντίδρασης. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με δύο ευκαιρίες για γκολ για τα Σέλλανα με τον Μιχάλη και με μία για τον Ατρόμητο με τον Παληγιάννη. Το δεύτερο ημίχρονο ανήκει αποκλειστικά στον Ατρόμητο μιας και τα Σέλλανα οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το 1-0. Η ισοφάριση όμως ήρθε στο 70΄ για τον Ατρόμητο με τον Φαλάγγα, που σε άλλον ένα αγώνα έδωσε τη λύση. Ο Γκόβαρης εκτέλεσε φάουλ, την κεφαλιά κέρδισε ο Κακαίτσας που την έστρωσε στον Κυριακόπουλο, ο οποίος έκανε σέντρα και στην πορεία της μπάλας πετάχτηκε ο Φαλάγγας που είχε προωθηθεί και με προβολή έκανε το 1-1. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος και το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο. Σε μία τέτοια αναμέτρηση που ήταν κρίσιμη και ντέρμπι μπορούμε να επισημάνουμε πολλά πράγματα, αν θέλουμε να αναφέρουμε τα σημαντικότερα θα πούμε ότι είναι:Η άψογη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, που παρά την κρισιμότητα του αγώνα δεν έδωσαν το παραμικρό δικαίωμα και αγωνίστηκαν μέσα σε αθλητικά πλαίσια και στο τέλος έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο.

Η μεγάλη παρουσία δεκάδων Παλαμιωτών που ήρθαν στο Προάστιο με πανό και πυροτεχνήματα, που δεν σταμάτησαν επί 90΄ να εμψυχώνουν τους παίκτες και ήταν ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας. Η διοίκηση της ομάδας μάλιστα μας παρακάλεσε να δώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που είναι δίπλα τους.

Οι στημένες φάσεις που φέτος είναι το μεγάλο όπλο του Ατρομήτου, αφού σε κάθε αγώνα, του αποφέρουν τουλάχιστον ένα γκολ.

Οι -για άλλον ένα αγώνα- μυϊκοί τραυματισμοί παικτών του Προαστίου. Στο 40΄ έφυγε τραυματίας ο Σιώμος και στο 60΄ ο Τσιακάρας που τον αντικατέστησε. Το έχουμε ξαναγράψει, οι τραυματισμοί αυτοί πρέπει να προβληματίσουν κάποιους.

Το βοηθητικό γήπεδο του Προαστίου που έγινε ο αγώνας και ήταν ακατάλληλο για ένα τέτοια παιχνίδι, διαφήμιση του ποδοσφαίρου! το κανονικό βλέπετε - που ήταν γήπεδο στολίδι- κάποιοι υπεύθυνοι κατόρθωσαν να το καταστρέψουν.

Η σε γενικές γραμμές κακή - για ένα τέτοιο αγώνα - διαιτησία. Ο ένας μάλιστα εκ των δύο εποπτών - ο Πούπης- είναι τουλάχιστον επικίνδυνος. Προς το τέλος του αγώνα μάλιστα, έκοψε με ανύπαρκτα οφσάιντ, δύο επιθέσεις του Ατρομήτου η μία εκ των οποίων ήταν σίγουρο γκολ, μιας και ο Κακαίτσας ήταν τετ α τετ με τον Λέμπα. Βέβαια οι φάσεις αυτές ήταν το αποκορύφωμα, μιας και σε όλο τον αγώνα ήταν εκτός τόπου και χρόνου και ποτέ δεν είχε την θέση που έπρεπε. 
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: ΛΕΜΠΑΣ, ΜΠΑΛΤΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΖΗΛΟΣ, ΚΛΙΑΦΑΣ,ΣΙΩΜΟΣ (40΄ ΤΣΙΑΚΑΡΑΣ) (60΄ ΜΠΟΥΣΔΡΑΣ), ΚΩΣΤΑΜΗΣ, ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ (85΄ ΤΣΙΝΤΣΑΣ), ΜΙΧΑΛΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΣΙΛΙΑΣ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΝΤΙΚΑΣ (60΄΄ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ), ΜΕΤΟΥΣΙ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ ( 65΄ ΜΑΤΖΙΚΟΣ) , ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου