Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Απάντηση του Δ.Σ. του Ατρομήτου, στην ανακοίνωση του Βασίλη Ανυφαντάκου.

Απάντηση στην προ διημέρου ανακοίνωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου Βασίλη Ανυφαντάκου έδωσε το Δ.Σ. του Ατρομήτου
"Ο Ατρόμητος κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013, έθεσε στόχους και τους υλοποίησε. Το ίδιο εξακολουθεί και την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους, γεγονός το οποίο δεν είναι αρεστό σε κάποιους (ευτυχώς ελάχιστους). Όλο το καιρό (από τότε που αναλάβαμε, μέχρι σήμερα) στεκόμαστε στο πλευρό των παικτών στηρίζοντάς τους ηθικά αλλά και υλικά. Η διοίκηση του Ατρομήτου, που απαρτίζεται από τους Σακελλαρίου Νίκο, Πάσχο Γιώργο, Μαντέ Γιάννη, Παπαδοπούλου Ελένη, Λιάπη Νίκο, Τσιουκανέρη Βασίλη, Νάτσινα Βαγγέλη, Ντίνα Βασίλη, Πολύζο Κώστα και Καραγιώτα Χρήστο, με αφορμή την από 28/12/2013 δημοσίευση του πρώην παίκτη της ομάδας Βασίλη Ανυφαντάκου, στο www.palamasport.gr, σύσσωμη δηλώνει: 

Ευχαριστούμε τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Βασίλη Ανυφαντάκο, για την προσφορά του στο σύλλογο, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική του καριέρα στην νέα ομάδα που επέλεξε. Από αρχές Νοεμβρίου ζήτησε να λύσει την συνεργασία του με τον Ατρόμητου και ουσιαστικά έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας, λόγω του χρόνιου προβλήματος τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Η διοίκηση του Ατρομήτου σέβεται τις απόψεις και αποφάσεις των ποδοσφαιριστών της και δεν στέκεται τροχοπέδη σε αυτές. Αυτός είναι και ο μόνος λόγος που απουσιάζει από την φωτογραφία της ομάδας στο ημερολόγιο. Σχετικά με τις λανθασμένες ιδέες που έχουν φωλιάσει στο μυαλό του ανωτέρω παίκτη και που διάφορες Κασσάνδρες προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια, η διοίκηση του Ατρομήτου είναι ανοιχτή να συζητήσει και να λύσει μαζί του οποιαδήποτε διαστρεβλωμένη εντύπωση του έχει δημιουργηθεί. Η πόρτα του Ατρομήτου θα είναι πάντα ανοικτή σ΄ αυτόν.
Κλείνοντας σας ενημερώνουμε πως δεν πρόκειται να επανέλθουμε αν και όποτε προκληθούμε".
                                                Για το Δ.Σ. 

                                               Η Γ.Γ.

                                              Παπαδοπούλου Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου