Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Με σβηστές μηχανές ο Ατρόμητος...(0-2 μέσα στην Καρδιτσομάγουλα).

Χωρίς να χρειαστεί να φτάσει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Ατρόμητος πέρασε από την Καρδιτσομάγουλα νικώντας τον τοπικό Ηρακλή με σκορ 0-2 και διατήρησε την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τον Α.Ο. Σελλάνων.Για το παιχνίδι δεν υπάρχουν πολλά να πούμε καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων είναι μεγάλη και αν συνυπολογίσει κανείς οτι οι γηπεδούχοι είχαν και απουσίες καταλαβαίνει την εικόνα του παιχνιδιού.Οι γηπεδούχοι βρίσκονταν σε όλο το παιχνίδι πίσω από τη σέντρα(χαρακτηριστικό είναι ότι δεν απείλησαν ουσιαστικά καθόλου τον Πατσιαλή), αλλά και οι φιλοξενούμενοι παρασύρθηκαν σε αυτό το ρυθμό και έκαναν λιγοστές φάσεις που (ειδικά στο πρώτο μέρος) δεν μπόρεσαν να τις κάνουν γκολ.
Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε στο ίδιο μοτίβο με τη διαφορά οτι ο Ατρόμητος κατάφερε να σκοράρει δυο φορές με τον Βασίλη Κακαϊτσα (στο 65' και στο 87') και να φύγει νικητής από το γήπεδο.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Παλαμά αγωνίζεται πάλι εκτός έδρας με αντίπαλο το αδιάφορο πλέον Λεοντάρι και σε περίπτωση νίκης εξασφαλίζει την πρώτη θέση.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:
ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΜΟΥΛΑΪ, ΝΤΙΚΑΣ, ΛΙΑΠΗΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ(70' ΚΥΡΙΑΚΗΣ), ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ, ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου