Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Επίδειξη δύναμης! Λεοντάρι - Ατρόμητος 1-5!


Με μία φοβερή εμφάνιση ο Ατρόμητος, πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Α.Ε. Λεονταρίου την οποία και νίκησε με το επιβλητικό 1-5 και κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μία αγωνιστική πριν την λήξη του.

Από την αρχή ο Ατρόμητος έδειξε ότι ήθελε να καθαρίσει τον αγώνα και να υποδεχθεί τον Α.Ο. Σελλάνων χωρίς άγχος την τελευταία αγωνιστική πριν τα play off. Έχοντας την τετράδα του κέντρου σε μεγάλη μέρα, που έδωσε μαθήματα σωστού ποδοσφαίρου και τον Κακαίτσα δεινό σκόρερ σκόρπισε στους πέντε ανέμους την ομάδα του Λεονταρίου, που σε κανένα σημείο δεν δικαιολόγησε την βαθμολογική της θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 16΄ όταν ο Γκόβαρης έβγαλε τετ α τετ τον Κακαίτσα με τον τερματοφύλακα του Λεονταρίου και αυτός πέρασε όμορφα την μπάλα πάνω απ΄ αυτόν και έκανε το 0-1. Το 2-0 έγινε στο 35΄πάλι με τον Κακαίτσα με κεφαλιά αυτή την φορά, ύστερα από σέντρα του Παληγιάννη. Οι δύο ομάδες πήγαν μ΄ αυτό το σκορ στα αποδυτήρια με τον Ατρόμητο να έχει χάσει τουλάχιστον άλλες τρεις ευκαιρίες για γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπεροχή του Ατρομήτου συνεχίστηκε και στο 53΄ ο Παληγιάννης τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με σουτ μέσα από την περιοχή. Το 0-4 έγινε στο 62΄από τον Κυριακόπουλο με σουτ, ο οποίος πήρε φοβερή ασίστ από τον κορυφαίο του γηπέδου Χατζηανδρέου. Στο 85΄ οι γηπεδούχοι μείωσαν το σκορ σε 1-4 με τον Παρθένη με τον Κακαίτσα να δια μορφώνε στο 90΄ το τελικό 1-5, πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Με την νίκη αυτή ο Ατρόμητος - ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Α.Ο. Σελλάνων- θα ξεκινήσει τα play off με τέσσερις βαθμούς.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΤΣΙΑΛΗΣ, ΕΡΒΙΣΤ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΦΑΛΑΓΓΑΣ (55΄ ΝΤΙΚΑΣ), ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ (65΄ ΚΥΡΙΑΚΗΣ), ΓΚΟΒΑΡΗΣ (80΄ ΤΕΓΑΣ), ΓΑΤΣΟΣ, ΚΑΚΑΙΤΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου