Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Αυλαία στο πρωτάθλημα με μεγάλη νίκη για το Παιδικό του Ατρομήτου (2-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας).

Με μια μεγάλη νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το Παιδικό τμήμα της Ακαδημίας του Ατρομήτου (γεν. 1999-2000) στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ.Κ.Παρουσία και του νέου προπονητή της ανδρικής ομάδας Σάκη Γκαδρή, οι μικροί κέρδισαν δίκαια στο γήπεδο (του Ατρομήτου) μετά από ένα καλό παιχνίδι τηνΑναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 2-1, χάρη σε γκολ των Σωκράτη Παπαδημητρίου και Γιώργου Πετρόπουλου (πεν.).Πολλοί από τους πιτσιρικάδες παίκτες έδειξαν με την αγωνιστική τους παρουσία ότι αξίζουν της προσοχής ώστε να μην μείνει ανεκμετάλλευτο το ταλέντο τους.

Ο κόουτς του Ατρομήτου,που παρακολούθησε όλο το παιχνίδι μαζί με τον πρόεδρο Νίκο Σακελλαρίου, στο τέλος πήγε στα αποδυτήρια και συνεχάρη τα παιδιά, και τους συνέστησε να συνεχίσουν την δουλειά που κάνουν στην Ακαδημία τέσσερα χρόνια τώρα. 

Θυμίζουμε ότι για αρκετά από τα παιδιά αυτά φέτος είναι η τελευταία τους χρονιά στην Ακαδημία (λόγω ορίου ηλικίας) και ήδη η Διοίκηση μαζί με τον προπονητή της μεγάλης ομάδας και τους προπονητές της Ακαδημίας βρίσκονται σε συνεννόηση για να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα ώστε τα παιδιά αυτά να συνεχίσουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν χθες για τον Ατρόμητο :
Τσαρούχας, Παπαντίνας, Πράπας, Τρουβάς(Αρχοντούλης), Καραμαλίγκας, Μαντές(Καρακώστας), Καραμήτρος, Σακελλαρίου, Πετρόπουλος, Λαϊνάς, Παπαδημητρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου