Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Ήττα για Ατρόμητο στο Αρτεσιανό και συνέχεια στα άσχημα αποτελέσματα..


Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Ατρόμητος σκόνταψε και η διαφορά των επτά βαθμών από τα Σέλλανα, μειώθηκε στους δύο, δίνοντας νέο ενδιαφέρων στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι κρίθηκε μόλις στα πρώτα 20΄΄, όταν και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Οικονόμου. Με δεδομένο τον βαρύ αγωνιστικό και τις συνθήκες του αγώνα η ομάδα που θα πετύχαινε πρώτη γκολ θα κέρδιζε. Αυτή ήταν ο Διγενής που πέτυχε και άλλα δύο πολύ όμορφα γκολ με εκτέλεση φάουλ του Κουμουρία. Το 2-0 έγινε στο 14΄ από φοβερή εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά του Κουμουρία που άφησε άγαλμα τον Παππά. Ο Ατρόμητος από το σημείο αυτό και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε τέσσερις καλές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε κατεβάσει τα ρολά.

Στο ίδιο στυλ ήταν και το δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο να χάνει ευκαιρίες και τον Διγενή να πετυχαίνει το 3-0 πάλι από στημένη φάση και πάλι με τον Κουμουρία στο 66΄. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο 79΄ με τον Κακαίτσα. Ο Διγενής κέρδισε γιατί εκμεταλλεύτηκε στο 100% τις ευκαιρίες που του δόθηκαν και γιατί οι παίκτες του έπαιξαν με υπερβάλλοντα ζήλο και πάθος, μιας και ήθελαν να αποδείξουν πολλά πράγματα. Ο Ατρόμητος έχασε γιατί ήταν άτυχος. Δέχθηκε γκολ από τα αποδυτήρια και άλλα δύο γκολ από στημένες φάσεις. Βρήκε απέναντί του έναν τερματοφύλακα που έκανε μεγάλες αποκρούσεις αλλά έδειξε και σημάδια ομάδας που περνά περίοδο ντεφορμαρίσματος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΠΠΑΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΜΟΥΛΑΪ, ΝΤΙΚΑΣ (46΄ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑΣ), ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ (60΄ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ), ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ (75΄ΚΟΚΚΙΝΟΣ), ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου