Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Νίκη χωρίς αντίκρυσμα για τον Ατρόμητο (3-0 τη Μυρίνη).

Με νίκη έκλεισε τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα το Ατρομήτου, κερδίζοντας χθες εντός έδρας τον Α.Ο. Μυρίνης με σκορ 3-0 στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής των play off της Α' κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κ.
Η νίκη αυτή όμως ήταν χωρίς αντίκρυσμα αφού στο άλλο παιχνίδι ο Α.Ο. Σελλάνων κέρδισε το Μακρυχώρι  με 4-1  και στέφθηκε εκείνος πρωταθλητής για τη σεζόν 2013-14.

Όλοι στο γήπεδο του Παλαμά είχαν το μυαλό τους στο άλλο παιχνίδι περιμένοντας ένα μικρό θαύμα (τη νίκη δηλ. του αδιάφορου Απόλλων Μακρυχωρίου μέσα στην έδρα των Σελλάνων).Αυτό δεν έγινε και έτσι στο τέλος έκδηλη ήταν η απογοήτευση στα πρόσωπα παικτών, προπονητή και διοίκησης αλλά και όσων (πολύ λίγων) βρέθηκαν στο γήπεδο και χειροκρότησαν στο τέλος τους ποδοσφαιριστές όχι για τη χθεσινή τους νίκη αλλά για τη συνολική προσπάθεια όλης της χρονιάς.

Χείριστη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της ομάδας μας έγινε μπροστά σε άδειες κερκίδες (όπως καθαρά φαίνεται στις φώτο παρακάτω).Η καλύτερη απόδειξη ότι η επιτυχία (νίκες) έχει πολλούς πατεράδες αλλά αποτυχία (ήττες) είναι ορφανή. Φυσικά η εύκολη δικαιολογία είναι ότι υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στους φιλάθλους....Δεκτό....Σε καμιά περίπτωση όμως δεν πρέπει να μηδενίζεται η προσπάθεια που έγινε όλη τη χρονιά και γι' αυτό το γήπεδο έπρεπε να ήταν γεμάτο σήμερα για να χειροκροτήσει τους πρωταγωνιστές... αλλά...Αυτό (όπως και πολλά άλλα) σηκώνουν μεγάλη κουβέντα και ίσως επανέρθουμε κάποια στιγμή....

Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι, αυτό που θα θυμούνται όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο είναι δύο πράγματα :
  • Το πρώτο (και σημαντικότερο) ήταν η κίνηση όλων των ποδοσφαιριστών του Ατρομήτου μετά το τέλος του παιχνιδιού να κατευθυνθούν προς το σημείο που ήταν ο συμπαίκτης τους Γιάννης Ματζίκος (που απέχει από τις δραστηριότητες της ομάδας λόγω ενός προβλήματος υγείας), να τον αγκαλιάσουν και να του ευχηθούν γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα και όλοι μαζί χαιρέτισαν τον κόσμο που τους καταχειροκρότησε.
  • Το δεύτερο ήταν το πολύ όμορφο γκολ με κεφαλιά που πέτυχε στην ολιγόλεπτη συμμετοχή του ο 16χρονος Δημήτρης Δασκαλόπουλος κλείνοντας το σκορ, παίρνοντας το θερμό χειροκρότημα από όλους.
Το ημίχρονο είχε λήξει 2-0 χάρη σε δυο επίσης όμορφα γκολ των Μπάμπη Γάτσιου στο 20' με έξοχο ψηλοκρεμαστό σουτ και του Κώστα Κυριάκη λίγα λεπτά αργότερα με έξυπνη προβολή μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Η σύνθεση του Ατρομήτου : ΠΑΠΠΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΜΟΥΛΑΪ (70' ΤΕΓΑΣ), ΦΑΛΑΓΓΑΣ (46' ΛΙΑΠΗΣ) , ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ (65' ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΟΚΚΙΝΟΣ.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου