Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Με φόρα μπήκαν στο πρωτάθλημα οι Junior του Ατρομήτου (7-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας).

Ξεκίνησε σήμερα το πρωτάθλημα Junior της ΕΠΣΚ(γεννηθέντες 2003 και νεότεροι), με την ομάδα του Ατρομήτου Παλαμά (την μία από τις δύο που θα συμμετέχουν) μετά από πολύ καλή εμφάνιση να κερδίζει δίκαια την επίσης καλή ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας με το ευρύ 7-1.Ο αγώνας έγινε στην Καρδίτσα (στο γήπεδο 5χ5 Παπαδημητρίου) και τον παρακολούθησαν πολλοί γονείς.Τα γκολ για την ομάδα του Ατρομήτου 2 πέτυχαν οι Χαράλαμπος Ντίνας, Βαγγέλης Φαλάγγας (2), Δημήτρης Μπακαβέλος (2), Κων/νος Κουτσιώρας και Χρήστος Καρράς.

Την επόμενη αγωνιστική (Κυριακή στις 11:00 στο ίδιο γήπεδο) η ομάδα του Ατρομήτου 2 θα αντιμετωπίσει την Νεφέλη Καλλιθήρου.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα για τον Ατρόμητο 2 :
Σπύρος Κολοβός, Χαράλαμπος Ντίνας, Βαγγέλης Φαλάγγας , Δημήτρης Μπακαβέλος , Κων/νος Κουτσιώρας, Σωτήρης Μαντές, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Χρήστος Καρράς, Γιώργος Λιάπης, Χρυσόστομος Μπενέκης, Τάσος Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Χριστόφορος Σερίφης και Άγγελος Σπυρόπουλος.

**Αυριο το απόγευμα στις 19:00 αγωνίζεται η άλλη ομάδα του Ατρομήτου (ο Ατρόμητος 1) στο 5χ5 στον Παλαμά με αντίπαλο την ομάδα του Κρόνου Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου