Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Δεύτερη νίκη για την δεύτερη ομάδα του Ατρομήτου στο πρωτάθλημα Junior (12-1 το Καλλίθηρο).

Δεύτερη αγωνιστική για τον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Junior της ΕΠΣΚ και δεύτερη εμφατική νίκη για την ομάδα του Ατρομήτου (Ατρόμητος 2) με 12-1 επί της Νεφέλης Καλλιθήρου.Στις 11:00 το πρωί αγωνίστηκαν σήμερα οι μικροί του Ατρομήτου στο γήπεδο 5χ5 του Παπαδημητρίου (στο Σταυρό) και μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση έφτασαν σε μια εύκολη νίκη με σκορ 12-1.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο που χειροκροτήθηκε από όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι, "φωνάζοντας" έτσι ότι το ταλέντο τους δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτο και να προσεχθούν ιδιαίτερα.

Τα γκολ σήμερα πέτυχαν οι Φαλάγγας (3), Μπακαβέλος (2), Μαντές (2), Σπυρόπουλος (2), Ντίνας, Κουτσιώρας και Παπαδόπουλος.

Τα παιδιά που αγωνίστηκαν σήμερα για τον Ατρόμητο 2:

Σπύρος Κολοβός, Χαράλαμπος Ντίνας, Βαγγέλης Φαλάγγας , Δημήτρης Μπακαβέλος , Κων/νος Κουτσιώρας, Σωτήρης Μαντές, Βασίλης Αναγνωστόπουλος, Χρήστος Καρράς, Γιώργος Λιάπης, Χρυσόστομος Μπενέκης, Τάσος Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπανικολάου, Χριστόφορος Σερίφης και Άγγελος Σπυρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου