Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Α.Σ Ατρόμητος Παλαμά-Α.Σ Κρόνος 2-0 (Προπαιδικό)

Μια ακόμη νίκη που συνοδεύτηκε και απο καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί του Ατρομήτου σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Παλαμά με αντίπαλο την ομάδα του Α.Σ. Κρόνου για την 5η αγωνιστική του Προπαιδικού Πρωταθλήματος  Το τελικό 2-0 κρίνεται απόλυτα δίκαιο απέναντι σε έναν εξίσου ανταγωνιστικό αντίπαλο και αν οι παίκτες της Παλαμιώτικης ομάδας ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε η νίκη να ήταν και μεγαλύτερη.Μετά και απο αυτό το νικηφόρο αποτέλεσμα η Ακαδημία του Ατρομήτου φιγουράρει στην 1η θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ταυρωπό ο οποίος θα είναι και ο επόμενος αντίπαλος.
  • Το σκορ άνοιξε στο 15' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κώστα Καραμήτρου , ο Γιώργος Πετρόπουλος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.
  • Το τελικό 2-0 έγινε λίγο πρίν τη λήξη του παιχνιδιού και ήταν πραγματικά πολυ όμορφο τόσο σε δημιουργία όσο και σε εκτέλεση.Ο Βαγγέλης Θεοχάρης απο δεξιά πάσαρε στον Γιώργο Τζιβένη (αρχηγός) , αυτός πολύ έξυπνα έβγαλε με τη μία τη μπάλα στον κενό χώρο που κινούνταν ο Γιώργος Πετρόπουλος και αυτός με καλό κοντρόλ έφτασε μέχρι την αντίπαλη περιοχή απο όπου πλάσαρε άψογα σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκόλ.
Ο πολύ καλός καιρός βοήθησε στο να έρθει αρκετός κόσμος σήμερα στο στάδιο και να παρακολουθήσει και τα δυο παιχνίδια που έγιναν.

Στο επόμενο παιχνίδι που ακολούθησε συμμετείχαν και τα υπόλοιπα παιδιά του Προπαιδικού τμήματος το τελικό σκόρ ήταν 1-3 αλλά όλα τα παιδιά έδωσαν αυτό που μπορούσαν και ευχαριστήθηκαν ένα γεμάτο μάτς απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Το γκόλ για την ομάδα του Ατρομήτου πέτυχε ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος μετά απο συνδυασμό με τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθούν φωτογραφίες απο το σημερινό παιχνίδι :










1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΨΗΛΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ , ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΕΙΔΑ ΠΑΠΑΝΤΙΝΑ-ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ-ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ-ΤΖΙΒΕΝΗ-ΣΙΑΜΕΤΗ-ΠΡΑΠΑ-ΚΑΤΣΑΡΑ (ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΑΘΑ)ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑΣ?ΚΑΙ ΠΟΤΕ? ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ,ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ.ΟΧΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ,Ο ΝΙΚΟΣ ΚΤΛ.ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή