Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Στους 4 του κυπέλλου ο Ατρόμητος


Σ έναν αγωνιστικό χώρο που δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση ο Ατρόμητος σε ρυθμό ρελαντί νίκησε στη φάση των 8 του κυπέλλου που διοργανώνει η Ε.Π.Σ. Καρδίτσας την ομάδα της Κυψέλης με σκορ 2-1.
  Με την έναρξη του αγώνα ο Ατρόμητος ευτύχισε να προηγηθεί. Ήταν το πέμπτο μόλις λεπτό και μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Κουκούδα που κατάφερε να ξεμαρκαριστεί  και να κάνει παράλληλη προς την εστία σέντρα, πετάχτηκε ο Κακαϊτσας και από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 1-0.
  Το 2-0 έγινε στο 33΄ με πανομοιότυπο τρόπο. Από αριστερά αυτή τη φορά ο Τέγας σερβίρει και πάλι  ο Κακαϊτσας μέσα από την μικρή περιοχή πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
  Το β΄ ημιχρόνου ο αγώνας συνεχίζεται με τον Ατρόμητο να έχει την πλήρη υπεροχή και να μην απειλείται ουσιαστικά καμία φορά από την ομάδα της Κυψέλης. Ώσπου στο 75΄ σε μια βαθιά και ακίνδυνη μπαλιά  ο διαιτητής του αγώνα είδε σπρώξιμο του Λιάπη στον επιθετικό της Κυψέλης και με χαρακτηριστική καθυστέρηση έδειξε το σημείο του πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ματθαίου και έκανε το 2-1.
  Η ομάδα του Ατρομήτου με το γρήγορο γκολ που πέτυχε και βλέποντας τις μειωμένες δυνατότητες της ομάδας της Κυψέλης που αγωνίζεται και σε χαμηλότερη κατηγορία, ουσιαστικά έκανε συντήρηση δυνάμεων και είχε το μυαλό της  στον δύσκολο αγώνα της Κυριακής με την ομάδα της Πασχαλίτσας.
  Για την φάση των 4 του κυπέλλου η ομάδα του Παλαμά θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Δόξας Αγίας Τριάδας που απέκλεισε την ομάδα του Ηφαίστου με το ίδιο σκορ 2-1.
Διαιτητές: Τζαφάλιας, Κατσικαβέλης, Καλόγηρος.
Συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Παππάς, Ανυφαντάκος, Veliu(65΄ Ντίκας), Λιάπης, Φαλάγγας, Κουκούδας, Μαυρουδής(50΄ Γ. Μαγαλιός), Τέγας(86΄ Μ. Διδάγγελος), Κακαϊτσας, Mullaj, Παλληγιάννης.
Α.Ο. ΚΥΨΕΛΗΣ: Ζαχαρόπουλος, Νταής(46΄Καρακώστας, 75΄Ζάχος), Ματθαίου, Κόκκινος, Στάμος, Τζιφούλης, Φώτης Ν.(46΄ Κόντης), Σαμαράς, Καρίπης, Κατσιάβας, Φώτης Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου