Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Nέα νίκη για το Παιδικό (Π.Α. Σοφάδων-Ατρόμητος 2-3)


Μια ακόμη νίκη πέτυχε σήμερα το Παιδικό τμήμα (γεν. 1998-99) της Ακαδημίας του Ατρομήτου Παλαμά  στο γήπεδο των Σοφάδων επί της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Σοφάδων με σκορ 1-3 για την 5η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος  της ΕΠΣΚ.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12' αλλα οι μικροί του Ατρομήτου αφυπνίστηκαν και απάντησαν γρήγορα καταρχήν με γκολ του Γιώργου Πετρόπουλου στο 17' και γυρισαν το σκορ σε 1-2 με τον Κων/νο Μπλουγουρά στο 25'.Οι παικτες του ΠΑΣ το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-3 λίγο πριν το τέλος. 

Η ομάδα του Ατρομήτου :Αρχοντούλης Χρ. , Καρακώστας Θ., Σακελλαρίου Η., Πράπας Θ., Θεοχάρης Β., Λαϊνάς Β., Πετρόπουλος Γ., Κωσταρέλος Δημ.,Τρουβάς Δημ.,Γιολδάσης Αλέξ., Παπανικολαου Αθ., Παπανικολάου Κων/νος, Δασκαλόπουλος Δημ.,Μαντές Κων.,Μπλουγουράς Κων.,Μπακαβέλος Βασ.,Τσαρούχας Κων. 

Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Ατρομήτου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 24/11/2012 πάλι εκτός έδρας την ομάδα του Α.Σ. Κρόνου. 

1 σχόλιο:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΑΔΕΣ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή