Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ 1-0)

Με ενα γκολ του συνήθη ύποπτου Γιάννη Μαυρουδή ο Ατρόμητος επέστρεψε σήμερα στις νίκες και στο πρωτάθλημα (έχει προηγηθεί η νίκη της Τρίτης επι του Εθνικού Καρδίτσας στην έδρα του και η πρόκριση στους 8 του κυπέλλου).
Για την 9η αγωνιστική λοιπόν της Α' κατηγορίας η ομάδα του Παλαμά νίκησε με σκορ 1-0 τον Α.Ο. Σελλάνων μετά απο πέναλτι που κέρδισε ο Βασίλης Κακαϊτσας και εκτέλεσε εύστοχα ο Μαυρουδής στο 5ο λεπτό.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά εκτός απο κάποιες μικροευκαιρίες δεν απείλησαν αισθητά την σκληροτράχηλη άμυνα των γηπεδούχων.Αντίθετα ο Ατρόμητος ήταν αυτός που απώλεσε την μεγαλύτερη ευκαιρία να "κλειδώσει" το ματς όταν σε ωραία αντεπίθεση ο πολύ γρήγορος Κακαϊτσας πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα , αλλα το πλασέ του βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.....

Ετσι παρέμεινε το 1-0 που φέρνει την Παλαμιώτικη ομάδα να συγκατοικεί στην 7η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς με τον επόμενο αντίπαλό της τον Αστέρα Καρδίτσας και κυρίως της δίνει τεράστια ψυχολογική τόνωση για την δύσκολη συνέχεια.
Μετά το παιχνίδι οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι διοικήσεις των δυο ομάδων συγκεντρώθηκαν στο cafe Diverso για καφέ που ήταν ευγενική προσφορά των κ.κ. Βασίλη Ντίνα (Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Παλαμά) , Τατσιού-Πέτρου Θωμά (Αντιδημάρχου) και τέλος του πρώην Αντιδημάρχου Δημητρίου Πάτα.Σίγουρα πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία καθώς σήμερα αγωνιζόταν  δυο φιλικά σωματεία που ανήκουν στον διευρυμένο πλέον Δήμο Παλαμά.
Η σύνθεση του Ατρομήτου Παππάς,Ανυφαντάκος,Φαλάγγας,Τρουβάς,Βελλίου,Λιάπης,
Παλιγιάννης,Μουλάϊ,Κακαϊτσας, Κουκούδας,Μαυρουδής.
(έπαιξαν και οι ΝτίκαςΜαγαλιός Νεκτ. και Κόκκινος)

*Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η ημερίδα με θέμα "ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ" που πραγματοποιήθηκε μετά το παιχνίδι και αποτελούσε μια συνδιοργάνωση του Ατρομήτου και του Γ.Σ. Τιτάνων. Στην κατάμεστη αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου Παλαμά γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν απο εξειδικευμένους επιστήμονες πολύ σημαντικά πράγματα.Το παρόν έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. του Ατρομήτου καθώς και οι ποδοσφαιριστές με τον προπονήτή.Αναλυτικο ρεπορτάζ καθώς και φωτογραφίες απο την  εκδήλωση θα ανέβει αύριο...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου