Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Νίκη και για το Προπαιδικό!

Μετά την νίκη του Παιδικού τμήματος επί της Νεφέλης Καλλίθηρου με σκορ 8-1 το Σάββατο το πρωί  και την νίκη της αντρικής ομάδας επί του Καραΐσκάκη Μαυρομματίου με σκορ 2-0 το Σάββατο το απόγευμα,ήρθε και η νίκη του Προπαιδικού τμήματος της Ακαδημίας επί του Ηρακλή Σοφάδων με σκορ 2-0 την Κυριακή το πρωί να ολοκληρώσει ένα Σαββατοκύριακο νικών για τον Α.Σ. Ατρόμητο Παλαμά.
Ειδικότερα το Προπαιδικό (2000-01) τμήμα παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο κατάφερε να επιβληθεί του Ηρακλή Σοφάδων με 2-0 χάρη σε δυο γκολ του Άρη Παπαδημητρόπουλου. Αρκετός ήταν ο κόσμος που παρακολούθησε τις προσπάθειες των μικρών παικτών  και στο τέλος χειροκρότησαν όλα τα παιδιά και των δυο ομάδων που αγωνίστηκαν.
Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τον Ατρόμητο :
ΤΣΙΑΚΑΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ   ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ , ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ,  ΠΑΠΑΝΤΙΝΑΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ , ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΘΩΜΑΣ , ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ , ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ , ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΗΣ , ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ  , ΑΚΡΙΒΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ, ΜΠΑΤΖΙΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ.
Την επόμενη αγωνιστική το Προπαιδικό τμήμα του Ατρομήτου αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την πρωτοπόρο Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή 25/11/2012.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου