Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Συνέντευξη του προπονητή Φώτη Στάμου


Την πρώτη του συνέντευξη σαν προπονητής του Ατρομήτου Παλαμά έδωσε στο PalamaSport.gr o κ. Φώτης Στάμος, ο οποίος έπειτα από 4 μήνες στο τιμόνι της ομάδας μας μίλησε για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του,για τους στόχους της ομάδας αλλα και για το Σαββατιάτικο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Α.Ο. Μυρίνης...
PS : Τι σας έκανε να επιλέξετε σαν επόμενο σταθμό της προπονητική σας καριέρας τον Ατρόμητο;
Φ.Σ. : Δεν σας κρύβω οτι αποτελεί "πρόκληση" για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ατρομήτου μιας και θεωρώ οτι πρόκειται για μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του Ν. Καρδίτσας η οποία πλέον έκανε τον κύκλο της στην Β΄ Ερασιτεχνική και τώρα έχει ως μοναδικό στόχο της την ανοδική πορεία τη οποία είμαι βέβαιος οτι σε βάθος χρόνου θα επιτευχθεί με εφόδια την υπομονή , τον σεβασμό και την στήριξη των ανθρώπων που αγαπούν την ομάδα.Μεγάλο ατού όμως αποτελούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου στα οποία προπονούνται και μαθαίνουν ποδόσφαιρο περίπου 100 παιδιά από τον Παλαμά και τη γύρω περιοχή.  Οφείλω να συγχαρώ τους προπονητές της Ακαδημίας Τρουβά Βαγγέλη και Στράτο Πέτρου για την πολύ καλή δουλειά πουκάνουν και είμαι σίγουρος πως ο Ατρόμητος στο άμεσο μέλλον θα απαρτίζεται από παιδιά από τα σπλάχνα του.

PS : Πως κρίνεται την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημά της Α' Κατηγορίας;
Φ.Σ. : Απο το καλοκαίρι αποφασίσαμε απο κοινού με τη Διοίκηση η ομάδα να στηριχθεί κυρίως σε παιδιά από τον Παλαμά και με λίγες προσθήκες να  δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και να ξαναφέρει τον κόσμο στο γήπεδο.Μια πόλη σαν τον Παλαμά δεν της αρμόζει να έχει ομάδα που να είναι στην αφάνεια. Επίσης βασικό ρόλο στην μέχρι τώρα καλή πορεία  θεωρώ την επιστροφή της ομάδας στην νέα της έδρα (Νέο γήπεδο Ατρόμητου Παλαμά) έπειτα από τις μεγάλες προσπάθειες του Δ.Σ. και τη βοήθεια του Δήμου. Είμαι ικανοποιημένος από την συγκομιδή βαθμών που έχει η ομάδα μέχρι τώρα, παρά τα προβλήματα που υπήρχαν στην αρχή και πιστεύω πως ο Β΄ γύρος θα είναι ακόμα πιο καλός αρκεί να συνεχιστεί και η ανάλογη προσέλευση των παικτών στις προπονήσεις.

 PS : Τελειώνοντας αυτή την πρώτη μας επαφή θα θέλαμε μας πείτε δυο λόγια και για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Α.Ο. Μυρίνης
Φ.Σ. : Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι για μας ενα ακόμη δύσκολο ματς. Το κάνει ακόμη δυσκολότερο το γεγονός οτι θα στερηθούμε τρείς παίκτες μας (σ.σ. τον τραυματία Βαγγέλη Τρουβά και τους τιμωρημένους Ευρυπίδη Παληγιάννη και Δημήτρη Βελίου).Παίζουμε με τον πρώτο της βαθμολογίας ,θα τον σεβαστούμε αλλα δεν θα τον φοβηθούμε και θα παλέψουμε για τη νίκη.Με σοβαρότητα και πειθαρχία πιστεύω οτι στο τέλος θα τα καταφέρουμε.Θέλω να προσθέσω εδω οτι περιμένουμε τον φίλαθλο κόσμο του Παλαμά να έρθει στο γήπεδο και να ενισχύσει την προσπάθεια των παιδιών.

 PS : Κόουτς ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας και καλή επιτυχία.
Φ.Σ. : Εγώ σας ευχαριστώ και εύχομαι καλή συνέχεια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου