Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Παλικαρίσιο διπλό! Απόλλων - Ατρόμητος 0-1.

Παλικαρίσιο διπλό πήρε ο Ατρόμητος, στις καθυστερήσεις, σε μία από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΚ.
Παίζοντας από το 27΄ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μουλάι, ο Ατρόμητος απέδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην α΄ θέση της βαθμολογίας. Βέβαια για να φύγεις νικητής από ένα γήπεδο στο 93΄ χρειάζεται και τύχη,χρειάζεται και πίστη γι΄αυτό που κυνηγάς, αλλά πρωτίστως, χρειάζονται και ικανότητες, ικανότητες που είχαν οι παίκτες του Ατρομήτου. Σε ένα γήπεδο χαλί -παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών- οι παίκτες των δύο ομάδων τα έδωσαν όλα για την νίκη, κινούμενοι, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, με γερές μονομαχίες, κυρίως στο χώρο του κέντρου, αλλά χωρίς πολλές φάσεις μπρος στις δύο εστίες. 
Μορφή του αγώνα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Παππάς, που για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κάνει φοβερή εμφάνιση. Στο 28΄ αποκρούει πέναλτι του Χαρβαλιά και κρατά το 0-0. Σε όλο τον αγώνα ήταν σταθερός κάτω και έξω από τα δοκάρια του και στο τελευταίο πεντάλεπτο, έκανε δύο φανταστικές αποκρούσεις και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχος να πετύχουν γκολ. Τον ακολούθησαν σε εμφάνιση ο Φαλάγγας που δεν άφηνε τίποτα να περάσει, αληθινός αμυντικός ογκόλιθος, και ο Γκόβαρης που μετά την αποβολή του Μουλάι έλεγχε όλη την αριστερή πλευρά και έπαιζε από αριστερό μπακ, μέχρι αριστερό εξτρέμ!

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν επιφυλακτικές και δεν άφηναν εύκολα την άμυνά τους, με τον Ατρόμητο να έχει μία ελαφρά υπεροχή. Ήρθε όμως η φάση του 27΄ που ο Μουλάι, ΄΄τρώει΄΄ την προσποίηση του Χαρβαλιά και τον ξαπλώνει μέσα στην περιοχή. Πέναλτι και αποβολή, για τον παίκτη του Ατρομήτου. Αλλά όπως είπαμε ο Παππάς ήταν εκεί! Το υπόλοιπο του ημιχρόνου πέρασε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο από τις δύο ομάδες.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος, αν και με παίκτη λιγότερο, στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο. Από το 70΄ δε και μετά που αποκαταστάθηκε η αριθμητική υπεροχή, μιας και έχουμε αποβολή και για παίκτη του Μακρυχωρίου, οι παίκτες του Ατρομήτου έπαιζαν μονότερμα τους γηπεδούχους. Στο 78΄ έχουμε μία ευκαιρία από τον Κακαίτσα, απ΄αυτές που δεν χάνονται! Μόνος και ανενόχλητος μπροστά στον τερματοφύλακα, ο οποίος έπεσε πριν καν σουτάρει, κατάφερε και έστειλε την μπάλα πάνω του! Στο τελευταίο πεντάλεπτο έχουμε τις μεγάλες αποκρούσεις του Παππά και στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έχουμε τον Γκόβαρη να κάνει φανταστική ενέργεια από αριστερά, να αδειάζει δύο αντιπάλους και να στρώνει την μπάλα στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας τον Τσαντούλα, ο οποίος ψύχραιμα, με προβολή κάνει το 0-1, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από εκατόν πενήντα και πάνω Παλαμιώτες που σε άλλον έναν αγώνα, έδωσαν βροντερό παρόν! 
Η νίκη αυτή κρατάει την ομάδα πέντε βαθμούς πάνω από τον δεύτερο Α.Ο. Σελλάνων και δέκα! από τον τρίτο Απόλλωνα.

Στο γήπεδο του Μακρυχωρίου, είδαμε μία από τις καλύτερες διαιτησίες του πρωταθλήματος. Και στους τρεις, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: ΠΑΠΠΑΣ, ΜΕΤΟΥΣΙ, ΜΟΥΛΑΪ, ΝΤΙΚΑΣ (89΄ ΜΑΓΑΛΙΟΣ), ΦΑΛΑΓΓΑΣ, ΠΑΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΒΑΡΗΣ, ΓΑΤΣΟΣ (70΄ ΛΙΑΠΠΗΣ), ΚΑΚΑΪΤΣΑΣ (80΄ ΤΣΑΝΤΟΥΛΑΣ).

Υ.Γ1: Η διοίκηση του Ατρομήτου ευχαριστεί την διοίκηση του Απόλλωνα, για την άψογη φιλοξενία, και εύχεται να της δοθεί η δυνατότητα να την ανταποδώσει!

Υ.Γ.2: Ευχαριστεί ακόμη την διεύθυνση του κέντρου ΄΄Πευκάκια΄΄, για την παράθεση γεύματος στην αποστολή της ομάδας, πριν από τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου