Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Ατρομήτου.


Παρουσία, αρκετών πολιτικών, μελών του συλλόγου, φίλων της ομάδας, γονέων και αθλητών, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο ετήσιος χορός του Ατρομήτου στα ΄΄Πευκάκια΄΄.
Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο αντιπρόεδρος της ομάδας κος Γιώργος Πάσχος και ο πρόεδρος της ομάδας κος Νίκος Σακελλαρίου, στην ομιλία του αναφέρθηκε στην ανδρική, στην υπό ίδρυση γυναικεία ομάδα, στα τμήματα υποδομής του συλλόγου αλλά και στην ομάδα των παλαιμάχων οι οποίοι και τιμήθηκαν για την προσφορά τους.

Μεγάλα πανό είχαν αναρτηθεί έξω από τα ΄΄Πευκάκια΄΄ από τους φίλαθλους της ομάδας, ενώ καθ΄ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης σε οθόνη, παρουσιαζόταν στιγμιότυπα από την ιστορία της ομάδας και από αγώνες των τμημάτων υποδομής αλλά και της ανδρικής ομάδας. Το γλέντι υπό τους ήχους της ορχήστρας, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με επιστολή του προς το www.palamasport.gr, το Δ.Σ. της ομάδας ευχαριστεί τον κόσμο για την στήριξή του στην εκδήλωση. Η Ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. του Ατρομήτου, ευχαριστεί όλους όσοι παραβρέθηκαν στον ετήσιο χορό της ομάδας. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, σε μία τέτοια εκδήλωση, ύστερα από πολλά χρόνια, μας οπλίζει με θάρρος, για την δύσκολη συνέχεια, αλλά και με ευθύνες μιας και μας δείξατε ότι είναι επιτακτική ανάγκη η ομάδα μας να ξανά γίνει μεγάλη. Θα προσπαθήσουμε να δικαιώσουμε τις ελπίδες σας."


                                                                                   Για το Δ.Σ. 
Η Γ.Γ. Παπαδοπουλου Ελένη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου