Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Έκοψε την πίτα της η Ακαδημία του Ατρομήτου.


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, όπως κάθε χρόνο από την έναρξη της λειτουργίας της, έκοψε την Κυριακή 09/02/2014 η Ακαδημία του Ατρομήτου στο ταβερνείο ¨ΗΡΩΪΚΟΝ¨ στην πλατεία Ηρώων στον Παλαμά...
Σε μια λιτή αλλά γεμάτη ενθουσιασμό εκδήλωση οι μικροί του Ατρομήτου ,που γέμισαν το μαγαζί, απόλαυσαν το πιάτο τους συνοδεία αναψυκτικού, παρακολούθησαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ με έξαλλους πανηγυρισμούς στα γκολ αλλά και με κριτική με τη δική τους ματιά και γενικά φάνηκε να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Α.Σ. Ατρόμητος Νίκος Σακελλαρίου ο οποίος μιλώντας στα παιδιά τους τόνισε, μεταξύ άλλων, πόσο σημαντικό κεφάλαιο αποτελούν για την ομάδα του Ατρομήτου και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο.

Την διοίκηση του Ατρομήτου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, ο Γεν. Αρχηγός Γιάννης Μαντές, ο Ταμίας Νίκος Λιάπης, η Γραμματέας Ελένη Παπαδοπούλου και ο υπεύθυνος γηπέδου Βαγγέλης Νάτσινας.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Δήμου Παλαμά, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π Χρήστος Βαϊόπουλος και η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μαρία Μουτσανίδου-Πέτρου.

Μεγάλος τυχερός της βραδιάς ήταν ένα από τα μικρότερα μέλη της Ακαδημίας ο Βασιλάκης Νάτσινας, ο οποίος κέρδισε ένα ποδήλατο προσφορά της διοίκησης του Ατρομήτου.
Φυσικά υπήρξαν και άλλοι τυχεροί που κέρδισαν τα παρακάτω συμβολικά δωράκια μετά από κλήρωση :

  • Ένα σετ ακουστικά κέρδισε ο Χρήστος Μακρής από το Φύλλο
  • Ένα αντιανεμικό κέρδισε ο Φανούρης Καραγιαννάκης απο τους Γοργοβίτες
  • Ένα σετ σκούφο και γάντια κέρδισε ο Ηλίας Σακελλαρίου
  • και τέλος μια ποδοσφαιρική μπάλα κέρδισε ο Αλέξανδρος Κωστής από την Μεταμόρφωση.
**Το τραπέζι στην Ακαδημία ήταν μια ευγενική προσφορά του ιδιοκτήτη του ταβερνείου "ΗΡΩΙΚΟΝ" Γιάννη Καρακώστα.

***Στο τέλος της εκδήλωσης μοιράστηκαν κρέμες στα παιδιά της Ακαδημίας, προσφορά του Κου Μανώλη Τσιανάβα, που είναι πάντοτε κοντά στην Ακαδημία.























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου